Martina Hingis hæver pokaler igen

Vandt doubleturneringen i Miami og har nu fået nyt blod på tanden

Hun er så langt fra uvant med at løfte pokaler, og heller ikke i double, hvor hun såmænd vandt alle fire grand slams i 1998. Det er bare længe siden for 34-årige Martina Hingis, og derfor var det lidt af en sensation, da hun i dag tog titlen i Miami med Sabine Lisicki ved sin side. Schweizeren og tyskeren slog Ekaterina Makarova og Elena Vesnina efter en såkaldt super-tiebreak med cifrene 4-6, 6-4, 10-5. Parret tog de sidste seks point.

Se også: Hingis optaget i Hall of Fame

- Man er selvsagt oppe at køre, når man efter matchbolden kan sige til hinanden: 'Yes, we did it', sagde Martina Hingis, der ved siden af doublen også fungerer som træner for Lisicki.

Se også: Caroline med Djokovic i ny pengeliga

- Sabine spillede utroligt til sidst. Hun tænder virkelig når det bliver tæt.

Sejren har givet den femdobbelt single-slam-vinder blod på tanden.

- Havde I spurgt mig for to uger siden, var svaret blevet et helt andet. For der havde jeg det sådan, at jeg ikke længere havde lyst til at rejse rundt og tabe i de indledende runder. Denne sejr ændrer det hele. Jeg vil med glæde fortsætte på WTA-turen i double, sagde Martina Hingis, som efter seks års pause vendte tilbage sidste sommer, hvor hun spillede fem turneringer med Daniela Hantuchova ved sin side, før hun igen holdt et halvt års pause.

Se også: Hingis gør comeback på tennisscenen

Hun vendte tilbage i Indian Wells, og Miami var altså parrets anden turnering sammen. Hingis hentede dermed sin 38. WTA-titel i double. Hun har hentet 43 i single, men dem bliver der ikke flere af.

Se også: Martina Hingis: Comeback i single er for krævende

0 kommentarer
Vis kommentarer