SLUT: Caroline tabte semifinale-gyser

Møder tyske Angeligue Kerber og har netop fået en broget lodtrækning til Wimbledon - stil spørgsmål til vores ekspert undervejs

Caroline Wozniacki spiller om lidt semifinale i Eastbourne mod tyske Angelique Kerber (Foto: AP)
Caroline Wozniacki spiller om lidt semifinale i Eastbourne mod tyske Angelique Kerber (Foto: AP)

Om lidt går Caroline Wozniacki på banen for at pudse sin indtil videre imponerende græsform af i Eastbourne. Her møder hun i semifinalen tyske Angeligue Kerber, som hun de senere år har haft det svært imod. Verdens nummer ni fører 4-3 indbyrdes. Sidste år mødtes de to gange på hardcourt med en sejr til hver, pudsigt nok også i semifinaler. Wozniacki vandt i Indian Wells, Kerber i Tokyo.

- Hun har spillet godt i denne uge. Og så er hun venstrehåndsspiller, hvilket altid gør det mere tricky, når man skal modtage serven, siger Caroline Wozniacki før mødet.

Se også: Caroline i semifinale efter drama

Vinderen af opgøret møder enten amerikanske Madison Keys eller hjemmefavoritten Heather Watson i lørdagens finale. 


Lodtrækning til Wimbledon
Imens foregår lodtrækningen til Wimbledon lidt nordpå i London SW.

Og her får Caroline brug for sin bedste form.De første runder skulle hun dog ligge godt til. Først mod den israelske fighter Shahar Peer, som har genfundet lidt af tidligere form på det seneste og siden mod enten det britiske wildcard Naomi Broady eller ungarske Timea Babos.

Tredje runde kan byde på et gensyn med australske Samantha Stosur, som danskeren slog i første runde i Eastbourne.

I fjerde runde venter en ordentlig mundfuld i kinesiske Li Na, og tjekken Petra Kvitova kan i givet fald vente i kvartfinalen.

Sidste år tabte danskeren i anden runde til tjekken Petra Cetkovska, som var så stærkt spillende, at hun sikkert havde vundet, uanset at Wozniacki vred om på ankelen undervejs.

Carolines bedste resultat er fjerde runde, som hun tre gange har nået i perioden 2009-2011.

0 kommentarer
Vis kommentarer