Glad Piotr: Caroline er tilbage

- Hun spiller, som jeg gerne ser det, er positiv og viser vilje. Hun er helt klar til Wimbledon, siger Wozniacki senior

Caroline kommer til Wimbledon i bedre forfatning end længe, mener Piotr Wozniacki (Foto: AP)
Caroline kommer til Wimbledon i bedre forfatning end længe, mener Piotr Wozniacki (Foto: AP)

Wimbledon er hendes erklærede yndlingsturnering, men kærligheden er ikke altid blevet gengældt. Tværtimod har de seneste år har budt på slemme skuffelser for Caroline Wozniacki i London SW19.

Men denne gang kommer hun til græssets grand slam i bedre forfatning end længe, mener hendes far og træner efter gårsdagens tætte semifinale i Eastbourne.

Her tabte danskeren ganske vist til tyske Angelique Kerber i tre sæt, men ugens sejre over stærke modstandere som Stosur, Stevens og Giorgi – og navnlig spillet undervejs – har gødet optimismen.

- Generelt har Caroline spillet på den måde, jeg gerne vil se, siger en glad Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet.

Se også: Øv! Caroline tabte semifinale-gyser

- Hun har vist de takter, der er vigtige. Og det er kun på den måde, hun kan skabe gode resultater. Hun kan komme langt på den måde, hun har spillet på, tilføjer han med adresse til Wimbledon.

- Hun har været glad og positiv på banen. Også når dommerkendelser er gået hende imod. Hun har servet og returneret godt, og hun har vist vilje. Caroline er tilbage.

Han græd tørre tårer, da Kerber vandt den sidste duel.

- De to spillede en fin kamp. Caroline var nok lidt træt, fordi hun havde så hård og lang en kvartfinale dagen før mod Giorgi, og derefter skulle spille allerede klokken 11 i dag.

- Havde hun vundet i to sæt, havde det været en anden historie, men nu kan det være fint at få en fridag og så træne søndag i London. Nu kommer det vigtigste jo, siger han og sender gode tanker tilbage på ugen, der gik:

- Det var vigtigt for Caroline at spille de kampe mod så hårde modstandere. Hun er helt klar til Wimbledon. Nu handler det kun om at undgå skader, siger Piotr Wozniacki.0 kommentarer
Vis kommentarer