Lys i Løchte med god sejr

- Men i næste runde skal vi serve og spille meget mere aggressivt, siger Frederik Løchte Nielsen før næste møde mod fransk favoritpar

(Arkivfoto: AP)
(Arkivfoto: AP)

LONDON (Ekstra Bladet): Frederik Løchte Nielsen og hans svenske makker Johan Brunström fik en rigtig god start på Wimbledon med en sejr i tre sæt på 6-4, 7-6, 7-6 over de lokale britiske helte Edward Corrie og Daniel Smethurst.

- Det var en god sejr, og vi spillede godt. Begge par havde generelt et højt niveau på serven, men selv om vi selv bliver brudt to gange, så udnytter vi vores muligheder. Der kommer vores mange år sammen og vores rutine på dette niveau til sin ret, analyserede en tilfreds dansker.

I anden runde møder Løchte og Brunström den 12.-seedede, franske duo, Michael Llodra og Nicolas Mahut.

- Vi kender dem rigtigt godt, og det er et stærkt par, der var få point fra at vinde French Open sidste år. Her er der ikke råd til at blive brudt to gange. Vi skal serve og spille meget mere aggressivt, siger Frederik Løchte Nielsen, der for første gang siden sin 2012-triumf har været helt skadefri i en periode.

For nylig kom det til udtryk ved en turneringssejr i single i en mindre turnering i Spanien.

- Det var rart at se, at jeg stadig kan spille en god single. Og jeg har også set nu, hvad der har holdt mig lidt tilbage i mit spil og skabt frustrationer. Jeg spiller med en anden frihed nu, siger danskeren.

0 kommentarer
Vis kommentarer