Caroline efter kongelig triumf: Her var jeg god

- Jeg servede godt, hver gang jeg kom i problemer, sagde Caroline Wozniacki om nøglen til sejren, der kom i hus foran Kronprinsen

Caroline Wozniacki har haft en glimrende WImbledon indtil videre. (Foto: PA Photos)
Caroline Wozniacki har haft en glimrende WImbledon indtil videre. (Foto: PA Photos)

LONDON (Ekstra Bladet): Caroline Wozniacki var selvsagt i godt humør efter at have spillet sig i anden uge af en grand slam for første gang siden januar 2013 i Australian Open.

Efter en sejr, hvor hun endnu engang havde taget sin gode førsteserv med på græs. Den var for eksempel i fuld effekt, da hun efter at have formøblet to sætbolde i første sæt – den ene via en netruller – pludselig stod med breakbold imod sig. Så fyrede hun tre kanoner af.

- Jeg tænkte bare, at jeg skulle ind og serve godt. Det er stadig min serv, så jeg har fordelen her. Selvfølgelig ville jeg gerne have haft den første, men jeg fik jo lukket sættet.

Se også: Carolines bror: Kronprinsen fik hende til at fejle

- Jeg servede godt, hver gang jeg kom i problemer, eller hev et es op ad ærmet. En god serv er en kæmpe fordel på græs, sagde hun med et smil.

Til gengæld dobbeltfejlede hun på sin første matchbold, da Kronprins Frederik havde sat sig på første række – lige i synsfeltet.

- Ja, han sad jo lige ved siden af min far, så det var svært at undgå at få øje på ham. Men, øh, vinden tog bolden lidt, da jeg skulle kaste den op, smilede hun igen.

Se også: Sensation baner vejen for Caroline

- Men det er altid en ære at spille for Kronprins Frederik. Det var godt, at jeg vandt, og ja, vi fik da snakket lidt bagefter.

Wozniacki havde fuld fokus fra start mod den særdeles hårdtslående, kroatiske teenager, Ana Konjuh.

- Jeg vidste, hun vil spille aggressivt og ikke havde noget at tabe. Jeg vidste, at det ikke ville blive nemt.Det blev det dog i andet sæt, hvor danskeren tog seks partier i rap.

- Da jeg brød i første parti i andet sæt, kunne jeg se på hende, at hun hang lidt med hovedet, sagde Caroline Wozniacki, der i fjerde runde mandag møder tjekkiske Barbora Zahlavova Strycova.

Hun slog sensationelt verdens nummer to, Li Na fra Kina, i to sæt.

0 kommentarer
Vis kommentarer