Så sulten er Caroline

Spiller mindre turnering på hardcourt i Istanbul midt i sin normale sommerpause, og det er et godt tegn, mener hendes manager

LONDON (Ekstra Bladet): John Tobias trækker en nyhed op ad ærmet for at illustrere, hvor tennissulten og fokuseret, han føler, at Caroline Wozniacki nu er.

- Hun har besluttet at spille en mindre turnering i Istanbul om to uger. Normalt tager hun fire uger fri efter Wimbledon, men hun vil gerne spille det, og det er et ret godt tegn på, hvor sulten hun er. Hun er begejstret for at spille tennis lige nu, siger hendes amerikanske manager.

Se også: Piotr Wozniacki: Flere konkurrenter ser farlige ud

Turneringen TEB BNP Paribas Istanbul Cup, der afvikles mellem den 14. og den 20. juli, rangerer som en såkaldt international turnering med en præmiesum på 250.000 dollars. Der spiles på Koza World of Sports, verdens største tennisanlæg med hele 64 baner.

Se også: Wimbledon-legende: Caroline på rette vej

Da Caroline startede året i Top 10, må hun kun spille en enkelt af slagsen i hver halvsæson, og normalt er der gode ’startpenge’ til stjernerne.

Caroline mener ikke selv, at hun får en sammenhængende sommerpause på fire uge ødelagt.

-Nej, jeg vil gerne i gang på hardcourt, og det passer mig fint med en lille turnering at komme i gang på. Så er der to ugers pause inden det går løs i Montreal og den nordamerikanske hardcourt-tur.

0 kommentarer
Vis kommentarer