LIVE-Chat: Hvorfor flopper Caroline?

Hvor er hun på vej hen? Hvor meget skuffede Caroline i Wimbledon, og hvad kan vi forvente os af Caroline fremover? Chat med Ekstra Bladets tennisekspert

(Foto: AP)
(Foto: AP)

STIL DIT SPØRGSMÅL OVENFOR
Caroline Wozniacki har fået utallige gode karriereråd fra eksperter, trænere og tidligere spillere. Hun skal lægge stilen om fra det kontramæssige og defensive, finde nogle større våben og i øvrigt finde en anden træner end sin far, har det gennemgående lydt.

I går sagde sidste års Wimbledon-mester, Marion Bartoli, således til Ekstra bladet:

- Jeg var i min første finale som 22-årig (Caroline som 19-årig, red.), og jeg har hele tiden spillet meget aggressivt. Jeg kunne have vundet flere kampe ved at spille mere defensivt, men i det store billede fik den spillestil mig til at vinde større.

- Nogle gange skal du i højere grad acceptere at tabe nogle kampe og lave flere fejl på din vej mod til gengæld at vinde de store kampe og titler, som jeg gjorde her.

- Hun har altid haft et fantastisk kontraspil, men jeg synes, hun var lidt mere offensiv dengang og nu er blevet lidt for konservativ igen. Og på græs må du virkelig være aggressiv, for her kan du ikke regne med at komme ud i mange dueller, siger hun og indrømmer, at hun ikke har set danskerens tidligere kampe i denne græssæson.

- Hun er så tynd og trimmet ud og ligner en, der kan løbe for evigt. Men den nye generation med Eugenie Bouchard i spidsen går virkelig efter deres slag og er aggressive.

- Og det er altså måden, hvis du vil vinde en grand slam. Jeg føler, at Caroline stadig er for defensiv, siger hun.

Chat med kl. 10.30

0 kommentarer
Vis kommentarer