Sharapova bøjer sig: Ekstremt godt, Caroline

- Hun har styrket sine egne forcer utroligt godt, og hun gør noget mere ved sine slag, sagde russeren

Caroline Wozniacki er oven på for tiden - her hygger hun sig med kollegaen Serene Williams efter bruddet med Rory Mcllroy. (Splash-video)

NEW YORK (Ekstra Bladet): Maria Sharapova var storsindet i nederlagets stund, og der var ærlig, kollegial ros til hendes overkvinde.

- Hun spillede virkelig godt. Hun fik mig til at slå så mange bolde. Det har altid været hendes styrke, men i dag gør hun det ekstremt godt. Hun er en fantastisk kontraspiller, især under forhold som disse, sagde russeren.

Hun ærgrede sig selvsagt over at have givet slip på det momentum, hun havde i andet sæt.

- Jeg lavede nogle dumme fejl i slutningen af første sæt. Jeg var glad for den måde, jeg fik vendt kampen på i andet sæt, hvor jeg blev mere aggressiv og gik i clinch med hende.

- I tredje sæt slap jeg taget og gav hende lov til at komme tilbage i lange dueller, og til sidst gik jeg for meget efter den slags slag, der giver fejl.

- Det var varmt, og det blæste, men vi er i New York. Sådan er Arthur Ashe. Jeg har spillet her så mange år, at jeg ved, hvad jeg skal forvente. Det berørte mig ikke i dag, sagde Maria Sharapova, som blev spurgt ind til de forbedringer, alle nu har opdaget hos Caroline Wozniacki:

- Hun er mere stabil og gør tingene bedre. Jeg mener, at hun har styrket sine forcer utroligt godt. Hun er blevet bedre til de ting, hun i forvejen kunne godt.

Se også: Wozniacki: Det var en stor sejr

- Hun bevæger sig ekstremt godt på banen og er fit. Det sidste har hun altid været, men der er kommet lidt mere vægt bag hendes defensive slag. Det er ikke bare bolde op i luften. Hun gør lidt mere ved dem. Og det gjorde hun rigtig godt i dag, lød det fra Sharapova, der undervejs i sit pressemøde hørte, at regnen nu havde afbrudt alt spil.

- Den måtte godt være kommet noget før, bemærkede hun med et smil.

Se også: Piotr: Caroline fik bevist noget overfor sig selv

1 af 3 Maria Sharapova var ganske suveræn i andet sæt, men begik for mange fejl til sidst. (Foto: Kathy Willens/AP)
2 af 3 Caroline Wozniacki havde godt fat i publikum på Arthur Ashe. (Foto: Kathy Willens/AP)
3 af 3 Maria Sharapova fandt de pæne gloser frem i nederlagets stund. (Foto: Kathy Willens/AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer