Caroline vil ikke kigge for langt frem

- Det giver ingen mening, hvis jeg ikke vinder min kvartfinale, siger Wozniacki efter dagens træning med dansk juniorspiller

Caroline Wozniacki er klar over, at et par favoritfald har gjort hendes vej mod en US Open-finale lettere. Men hun vælger kun at se en kamp frem ad gangen. (Foto: AP/Kathy Willens)
Caroline Wozniacki er klar over, at et par favoritfald har gjort hendes vej mod en US Open-finale lettere. Men hun vælger kun at se en kamp frem ad gangen. (Foto: AP/Kathy Willens)

NEW YORK (Ekstra Bladet): Dagen derpå kan være sjov efter en god fest. Og det var da også en glad Caroline Wozniacki, der kom ud fra mandagens træning efter gårsdagens smukke sejr over Sharapova. 

- Det er en god følelse. Det var en god sejr, og nu er jeg i kvartfinalen igen, smilede Caroline, der trænede med den 17-årige, danske juniorspiller Benjamin Hannestad som hittingpartner.

- Martha spiller meget fladt, mens Benjamin spiller med lidt mere spin, forklarede hun udskiftningen af sin vanlige væbner, Martha Domachowska, i et forsøg på bedst muligt at forberede sig til Sara Erranis spillestil.

Se også: Amerikanerne er vilde med Caroline

Se også: Bookmakere: Wozniacki stormer i US Open-finale

- Det bliver helt sikkert en anderledes kamp, hvor jeg skal ind og styre spillet. Der kommer helt sikkert en del lange dueller. Jeg skal være forberedt på at tage arbejdshandskerne på. Men så længe jeg vinder, er det ligegyldigt, om jeg spiller godt eller mindre godt.

- Du siger altid, at du aldrig kigger forbi den næste kamp, men er du bevidst om, at lodtrækningen har åbnet sig efter mange favoritfald?

- Ja, men jeg havde en hård kamp i går, og i morgen kommer endnu en. Jeg kigger ikke så meget fremad, for det giver ingen mening, hvis jeg ikke vinder min kvartfinale, sagde Caroline Wozniacki og hankede op i sit værktøj.

0 kommentarer
Vis kommentarer