Overskuds-Caroline: Min plan virkede

- Jeg holdt fokus hele vejen igennem og gav hende ikke lov til at komme ind i kampen, sagde en glad semifinalist

NEW YORK (Ekstra Bladet): Caroline Wozniacki cruisede lige så let og overskudsagtig gennem sit pressemøde, som hun havde gjort det ude på banen mod stakkels Sara Errani.

Med et lille skuldertræk og et smil af de bredere kunne hun bare konstatere:

- Jeg havde en plan, og den virkede. Jeg vidste, hvad jeg skulle ind at gøre, og hvad hun er god til. Jeg holdt fokus hele vejen igennem og gav hende ikke lov til at komme ind i kampen igen.

Se også: Suveræn Caroline bomber sig i semifinalen

Semifinalisten strøg igennem med hele 26 vindere på de blot 83 point, der blev spillet, men det var på ingen måde en statistik, der kom bag på hende.

- Jeg er ikke overrasket. Jeg vidste, at jeg skulle ind og spille pointet op og gå efter vinderen, når jeg havde muligheden for det. Jeg servede godt og fik mange (alle faktisk, red.) returneringer i spil, så det var fint.

Se også: Useedet kineser venter på Wozniacki

- Hvornår fik du den der ro i maven, hvor du ved, at ’den her kan jeg ikke tabe?’

- Faktisk efter det første parti. Jeg rammer jo næsten mine egne fødder på en dobbeltfejl på grund af vinden. Da jeg så kom over i modvindsiden og havde vundet det første game der, så var der ro på. Der vidste jeg godt, at nu skulle jeg bare gå efter mine slag, sagde hun med reference til den vind, der næsten altid spiller med på Arthur Ashe Stadium.

Se også: Svimmel favorit ude af US Open

- Man bliver nødt til at tage hensyn til vinden, som var stærk på langs af banen, så det handlede om at få presset hende i modvinden og presse endnu mere i medvind. Jeg er efterhånden vant til at spille på den bane.

Kun i første parti af andet sæt opstod lidt problemer, da Errani forsøgte at gå til angreb og også fik brudt.

Se også: Federer stryger videre til kvartfinalen i US Open

- Jeg vidste, at hun ville være endnu mere aggressiv, så det havde jeg forberedt mig på. Jeg vidste, at jeg bare skulle holde hovedet koldt, blive ved med at være aggressiv og ikke give hende lov til at gå for meget fremad, forklarede Caroline Wozniacki, der udefra set er i sit livs bedste form.

Det går forhåbentlig ud over den kinesiske overraskelse Peng Shuai, der venter i fredagens semifinale.

0 kommentarer
Vis kommentarer