Stakkels Errani hyldede Wozniacki efter ydmygelse

- Hun presser dig på en meget klog måde, mente den italienske taber og hyldede Wozniackis tålmodige balance mellem defensiv og offensiv

Sara Errani hyldede Wozniacki efter det store nederlag (Foto: AP)
Sara Errani hyldede Wozniacki efter det store nederlag (Foto: AP)

NEW YORK (Ekstra Bladet): Det var en ren tilståelsessag for stakkels Sara Errani, der så ydmygende var blevet spillet ud af verdens største tennisbane.

- Fysisk var hun meget stærkere end mig. Det var nok det vigtigste i den kamp. Hun misser næsten ikke nogen bolde, og i de lange dueller får hun mig til at føle mig værre og værre tilpas.

- Min plan var at være aggressiv, men jeg fejlede fra starten, hvor hun gjorde mig mør allerede efter to-tre partier, og så ryger præcisionen, sagde italieneren med et skuldertræk.

- I andet sæt prøvede jeg igen at være mere aggressiv og komme mere til nettet, men det var svært mod hende.

Se også: Suveræn Caroline bomber sig i semifinalen

Se også: Useedet kineser venter på Wozniacki

Og så fandt hun ellers den faglige respekt for sin sejrskvinde frem på spørgsmålet om, hvorvidt en defensiv spiller som Caroline Wozniacki kan vinde en grand slam.

- Defensiv? Jamen, hun nøjes da ikke med at forsvare. Hun er meget intelligent på banen. Hun presser dig på en meget klog måde. For mig at se er hun aggressiv.

- Men hun har ikke travlt med at slå en vinder, for hun kan holde duellen i gang så længe, at hun kan vente på chancen, lød det anerkendende fra Sara Errani.

Se også: Overskuds-Caroline: Min plan virkede

0 kommentarer
Vis kommentarer