Tennisekspert: Perfekt modstander for Wozniacki

Tine Scheuer-Larsen mener ikke, at Caroline Wozniacki kunne have ønsket sig en bedre modstander i semifinalen.

Wozniacki skal møde Peng i semifinalen. (Foto: AP)
Wozniacki skal møde Peng i semifinalen. (Foto: AP)

Tirsdag nat spillede tennisspilleren Caroline Wozniacki sig overbevisende i semifinalen ved dette års US Open med en sejr i to sæt over italienske Sara Errani.

I semifinalen venter der så en på papiret nemmere opgave for danskeren i form af kinesiske Peng Shuai, der ligger nummer 39 i verden.

Se også: Sådan hylder de hende: Verden vild med Wozniacki

Se også: Stakkels Errani hyldede Wozniacki efter ydmygelse

Selvom kineseren har spillet en rigtig flot turnering indtil nu, mener tennisekspert på TV3 Sport Tine Scheuer-Larsen, at Wozniacki er favorit til at komme i finalen.

- Det er jo perfekt for Caroline, at hun skal møde Peng i en semifinale. Holder hun taktikken, så kommer hun i finalen, selvom Peng indtil nu har ramt den godt, siger Tine Scheuer-Larsen.

Se også: Caroline deler pris med Federer

Se også: Overskuds-Caroline: Min plan virkede

På trods af at kineseren umiddelbart kan ligne en overkommelig modstander, advarer Tine Scheuer-Larsen om, at danskeren skal være på dupperne.

- Peng spiller noget helt andet spil end Caroline. Hun slår utrolig fladt, men hun kan selvfølgelig blive ramt af nogle nerver, og det skal Caroline udnytte. Hun skal prøve at sætte en mur op, og så udnytte kontrachancerne for at komme frem til nettet, når de byder sig, siger Tine Scheuer-Larsen.

Semifinalen mellem Caroline Wozniacki og Peng Shuai spilles fredag. Kamptidspunktet er endnu ikke fastlagt.

Se også: Suveræn Caroline bomber sig i semifinalen

Se også: Useedet kineser venter på Wozniacki

0 kommentarer
Vis kommentarer