Amerikansk tennislegende: Knust hjerte har forvandlet Caroline

Rory McIlroy har vadet i golfsejre siden bruddet med Caroline Wozniacki, men ifølge tidligere verdensetter har bruddet været mindst lige så godt for danskerens karriere

Caroline Wozniacki spiller sit livs tennis i øjeblikket. Senest gik det udover Sara Errani i kvartfinalen ved US Open (Foto: AP)
Caroline Wozniacki spiller sit livs tennis i øjeblikket. Senest gik det udover Sara Errani i kvartfinalen ved US Open (Foto: AP)

De fleste sportsinteresserede amerikanerne har fået burgeren galt i halsen over Rory McIlroys golfspil efter bruddet med danske Caroline Wozniacki.

Den irske spiller har vundet to Majors og tryllebundet det golfglade land med sit super spil.

Men ifølge Christine Marie Evert, der i 1970'erne og 1980'erne vandt ikke mindre end 18 Grand Slams, er danskeren rent sportsligt kommet mindst lige så stærkt ud af bruddet.

- Jeg kender ikke Caroline Wozniacki personligt, men jeg er sikker på, at bruddet har knust hende i starten. Men nu høster hun frugterne af al den energi, ængstelse og anstrengelse, som hun har fået tilbage i sin tennis. Hun er en helt anden spiller og ser meget komfortabel ud.

Se også: Æv, Caroline: Serena tævede italiener

Se også: Piotr forklarer: Derfor blev Caroline overhalet

- Det er som om, at bruddet har forløst noget i hende. Hun spiller langt mere frygtløst, langt mere vovet og går efter vinderne. Der har virkelig været en forandring. Jeg tror, at både Rory McIlroy og Caroline Wozniacki nu er 100 procent engageret i deres sport og deres talent, siger Christine Marie Evert til USA Today.

Den kvindelige tennislegende lægger heller ikke skjul på, at hun er meget glad for Caroline.

- Jeg er stor fan af hende, og hun går altid rundt med et stort smil på læben. Hun har dedikeret sig til tennis igen, er sin egen person og gør det fremragende, siger Christine Marie Evert til USA Today.

Christine Marie Evert har selv prøvet livet sammen med en kendt sportsstjerne. I starten af 1970'erne datede hun Jimmy Connors, mens hun senere giftede sig med golfspilleren Greg Norman.

For første gang siden 2011 har Caroline Wozniacki spillet sig i en Grand Slam-semfinale. I morgen skal hun møde kinesiske Shuai Peng, der er nummer 39 på verdensranglisten.

Caroline Wozniacki har lagt flere facetter til sit spil, føler hun (Foto: AP) Sport og Spil Carolines utrolige forvandling: Jeg er bedre rustet i dag

Se også: Træner-legende om Caroline: Wauw, nu er hun der!

0 kommentarer
Vis kommentarer