Wozniacki: Finalesnak forbudt

Selv om Caroline Wozniacki trænede ved siden af Serena Williams, havde de to veninder fuld fokus på deres semifinaler

Selv om Caroline Wozniackis semifinale ligner en ekspeditionssag, så vil hun ikke snakke US Open-finale. (Foto: AP/Kathy Willens)
Selv om Caroline Wozniackis semifinale ligner en ekspeditionssag, så vil hun ikke snakke US Open-finale. (Foto: AP/Kathy Willens)

NEW YORK (Ekstra Bladet): Det var nok ikke planlagt, men set gennem danske briller kunne man sagtens lægge lidt håbefuld symbolik i, at Caroline Wozniacki og Serena Williams trænede lige ved siden af hinanden.

Men al finalesnak er selvsagt forbudt i danskerens univers.

- Jeg skal lige igennem i morgen først, så tager vi den derfra, parerede hun.

Se også: Eks-træner: Gnisten er tilbage hos Wozniacki

For hendes fulde fokus er naturligvis på semifinalen mod Shuai Peng.

Selv om kineseren før US Open kun var rangeret som verdens nummer 39, er hun en ubehageligt insisterende type, der har det med at ekspedere favoritter ud. Det er i New York gået ud over så gode spillere som Agnieszka Radwanska og Lucie Safarova.

- Man kommer ikke i en grand slam-finale uden at spille godt, sagde Caroline Wozniacki, der på træningsbanen havde god gavn af hittingpartner Martha Domachowskas hårde og flade slag, som kan minde om Pengs.

- Det er en fantastisk følelse at skulle spille en semifinale her igen. Jeg elsker de store kampe og atmosfæren inde på Arthur Ashe.

Se også: Amerikansk tennislegende: Knust hjerte har forvandlet Caroline

Gårsdagens velkomne fridag var så langt fra blevet brugt på et inspirationsbesøg i Chinatown.

- Jeg havde bare en fridag, hvor jeg slappede lidt af og fik noget god mad. Og så tilbragte jeg ellers det meste af dagen foran fjernsynet, sagde Caroline Wozniacki, der dagen før dagen virkede både afslappet og i godt humør.

Tidspunktet for hendes semifinale er endnu ikke offentliggjort, men et godt bud kan være ved 14-tiden amerikansk tid - altså en primetime-forestilling for danske tv-seere.

0 kommentarer
Vis kommentarer