Hedeslag venter Caroline

Caroline Wozniacki går på banen i semifinalen til 30 grader og høj luftfugtighed

Semifinalen kan blive rigtig varm for Caroline Wozniacki. (Foto: AP/Shuji Kajiyama)
Semifinalen kan blive rigtig varm for Caroline Wozniacki. (Foto: AP/Shuji Kajiyama)

NEW YORK (Ekstra Bladet): I forvejen ligner det en hård kamp mellem to store fightere med fremragende fysisk og besnærende benarbejde.

Men semifinalen mellem Caroline Wozniacki og Shuai Peng kan også blive lidt af et hedeslag på Arthur Ashe Stadium, hvor temperaturen lige nu er pænt på vej op over de 30 grader og med høj luftfugtighed men også med kastevinde forårsaget af de mange åbne indgange i den store tragtformede bygning.

Så der kan blive brug for håndklæderne i begge ender. Heldigvis er Caroline Wozniacki god til at spille i høj varme, og hun har måske endda en fordel i at kende vindforholdene bedre end modstanderen, der sjældent rammer den store scene.

Se også: Sådan kan du følge Caroline i semifinalen

Til gengæld kan man kun respektere den måde, kineseren er nået hertil på.

Der har været masser af udstråling hos den 28-årige spiller, der lige nu har løftet sit spil til det hidtil bedste niveau.

Også statistikken fortæller om hendes suveræne form.

Se også: Wozniackis modstander opereret for hjertefejl

21 esser bliver kun overgået af Serena Williams, mens Wozniacki har slået 16. Peng har da også vundet hele 73 procent af de point, hun har sat i gang med førsteserven, og hun er kun blevet brudt tre gange i fem kampe, så danskeren returneringer skal være skarpe.

Peng har tilbragt 6 timer og 34 minutter på banen, Wozniacki 7 timer og 58.

0 kommentarer
Vis kommentarer