Serena og Caroline: Den finale havde vi da aftalt

Wozniacki og Williams var glade, da de så, at lodtrækningen sendte dem i hver deres halvdel, så de først kunne mødes på sidste spilledag

Serena og Caroline har mødt hinanden ni gange. Den står 8-1 i amerikanerens favør. (Foto: AP)
Serena og Caroline har mødt hinanden ni gange. Den står 8-1 i amerikanerens favør. (Foto: AP)

NEW YORK (Ekstra Bladet): Mellem veninder vi dele. Også en finale, selvfølgelig.

Nu kan resultater af en tennisturnering næppe aftales frem til sidste match, men veninderne Caroline Wozniacki og Serena Williams havde nu alligevel så småt aftalt at mødes i finalen, da de så lodtrækningen til US Open.

-Vi havde det sådan, at ’yes, vi er i hver vores halvdel. Så kan vi forhåbentlig mødes i finalen’, fortalte danskeren på sit pressemøde, mens hun med et øje på den elektroniske point-tavle kunne se, at amerikaneren førte sin semifinale stort.

Se også: Caroline i finalen efter krampedrama

- Det ville være stort, hvis det skete. Men jeg vil ikke jinxe hende nu, grinede hun med endnu en skæven hen til livescoren.

- Hun er jo en hård modstander. Når hun er i zonen, er hun svær at slå. Men jeg har lige haft to hårde og tætte kampe mod hende, så forhåbentlig bliver det alle gode gange tre, sagde Caroline Wozniacki.

Nogle timer efter blev Serena Williams konfronteret med udsagnet om deres finale-aftale.

Se også: Carolines modstander: Jeg ville stoppe på banen

- Fordi vi har mødtes i en kvart- og en semifinale for nylig, havde Caroline og jeg det sådan, at det ville være meget bedre at mødes i en finale end tidligere i turneringen.

Se også: Caroline: Jeg havde styr på det

- Jeg var bare glad for, at vi ikke var i samme halvdel. Så selvfølgelig havde vi det sådan, at de kunne være fantastisk at mødes i finalen, for ingen af os har jo haft det bedste grand slam-år, sagde amerikaneren.

Ingen af de to er nået længere end fjerde runde i sæsonens tre første slams.

0 kommentarer
Vis kommentarer