Wozniacki til veninden Williams: Du skylder drinks!

Caroline Wozniacki havde i finalenederlagets stund overskud til at rose Serena Williams

Caroline Wozniacki havde masser af overskud til at lave fis efter sit svigende finalenederlag til Serena Williams i US Open-finalen. (Foto: AP/Mike Groll)
Caroline Wozniacki havde masser af overskud til at lave fis efter sit svigende finalenederlag til Serena Williams i US Open-finalen. (Foto: AP/Mike Groll)

Det er ikke alle tabere, der smiler helt op til hårrødderne. Men sådan var Caroline Wozniacki efter sit gedigne nederlag på 6-3, 6-3 til Serena Williams i søndagens US Open-finale.

For Wozniacki vidste godt, hun var oppe mod en formidabelt spillende Williams, der ikke tillod danskeren at komme ind i kampen. Heller ikke selvom danskeren til tider forsøgte at vende duellerne for at få overtaget.

- Du fortjente det virkelig i dag. Du spillede meget bedre end mig. Du er en stor inspiration for mig. Både på og uden for banen. Samtidig er du en fantastisk ven, og så skylder du mig drinks senere, sagde danskeren, efter nederlaget, til stor jubel og grin for tilskuerne og Williams selv - naturligvis.

Se også: Caroline totalt chanceløs i finalen

Wozniacki gav sig også til at takke løs for den opbakning hun har fået fra de mange amerikanske tilskuere gennem de seneste to uger i New York.

- Jeg vil gerne takke tilskuerne for at have været så søde mod mig i denne her turnering. Jeg vil også gerne takke mine venner, familie og hele mit team.

Men Wozniacki var langt fra færdig med at takke løs under New Yorks overskyede aftenhimmel.

- Jeg vil også gerne takke dommerne, linjedommerne og bolddrengene og alle de andre, der har været med til at gøre denne her turnering til noget særligt.

Se også: Serena hylder Wozniacki: Hun gør mig til et bedre menneske

Og så var det ellers den nu 18-dobbelte grand slam-vinders tur til at takke løs til både baghånds- og forhåndssiden.

- Jeg vil gerne takke mit team min mor og min træner Patrick for at have været så fantastisk de seneste par uger. Det er meget følelsesladet for lige nu, sagde en tårevædet Williams.

Amerikaneren fik samtidig sendt lidt roser af sted på Wozniackis vej.

- Jeg må gøre mig klar til Australien Open nu, for der er jeg sikker på. at du kommer endnu stærkere tilbage.

Med sejren følger der godt 17 millioner danske kroner til Williams, mens Wozniacki må tage til takke med 'beskedne' 8,5 millioner af slagsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer