Grand Slam-legende: Havde mistet troen på Caroline, men ...

- Nu føler jeg, at potentialet er der, siger legenden, der dog også hæfter sig ved, at Wozniackis forhånd stadig kan svigte under pres

Med Caroline Wozniackis aktuelle fremgang tror legenden Martina Navratilova nu igen på en grand slam til danskeren (Foto: Henk Koster)
Med Caroline Wozniackis aktuelle fremgang tror legenden Martina Navratilova nu igen på en grand slam til danskeren (Foto: Henk Koster)

NEW YORK (Ekstra Bladet): - For et par år siden holdt jeg op med at tro på, at Caroline nogensinde ville vinde en grand slam. Nu føler jeg, at potentialet virkelig er der.

Ordene kommer fra en virkelig ekspert. Og Martina Navratilova har mange gange udtalt sig temmelig kritisk om danske Caroline Wozniacki udvikling – eller mangel på samme.

Men nu ser legenden, der med Serena Williams 18. grand slam i single blev indhentet i den sammenhæng, har ladet sig overbevise af danskerens seneste præstationer.

- Hun bevæger sig fantastisk på banen, men det har hun nu altid gjort. Det var det, der bragte hende på førstepladsen. Men nu har hun forbedret det hele. Serven er bedre, og hun er mere aggressiv. Hun er afgjort på rette vej, siger hun til Ekstra Bladet.

Se også: Piotr: Serena er i sin egen liga

I forhold til hendes generelt positive vurdering, var hun til gengæld lidt skuffet over danskerens præstation i finalen, som endte 6-3, 6-3 i Williams favør.

- Hun spillede ikke sit bedste tennis. Hun var nervøs i starten. Hun stod i sin blot anden finale. Serena var også nervøs. Ingen af dem spillede godt i starten, men Serena fandt niveauet, siger hun og sætter fokus på Wozniackis kronisk udskældte forhånd:

- Under årets US Open havde hun før finalen slået sin forhånd ti kilometer hurtigere i gennemsnit end sidste år. I dag var den bare værre end sidste år. Hun kunne ikke få den i gang, og da den blev lidt bedre, var det for sent.

Er det med forhånden et symptom, når hun er presset?

- Ja, alle har deres ubekvemme zone, og for hende er det forhånden. Bliver hun ved med at arbejde med den, så vil hun efterhånden komme til at stole mere på den. Men i dag var hun under pres, og så svigtede den lidt.

Se også: Ærlig Caroline: Hun var bare bedre

- Serven var okay til sidst, men Serena lagde fra start så meget pres på den, at Caroline nok har tænkt: ’Skal jeg virkelig gå efter førsteserven for at prøve at få nogle nemme point, eller skal jeg tage lidt af farten for at få flere af dem ind?’

- Og andenserven var ret sløj i dag, tilføjede Martina Navratilova, der mente, at nerverne nok havde lammet danskeren lidt for meget til at få en god start på kampen.

- Caroline ved jo ikke, hvornår hun står i en Grand Slam-finale igen. Serena har stået der så mange gange, så hun smed dem hurtigere væk.

0 kommentarer
Vis kommentarer