Alverdens medier: Caroline hvem?

Respten for Caroline Wozniacki er stor, men modstanden til Serena Williams har været fraværende i årets US Open - inklusive finalen, skriver talrige medier

Der er stor respekt for og glæde over Caroline Wozniackis genkomst i toppen af international kvindetennis med finaledeltagelsen i søndagens US Open-finale - fra stort set hele tennisverdenen.

Fra Sydney til Aarhus og Washington til Paris er enigheden stor.

Men samtlige medier er også af en anden opfattelse efter 3-6, 3-6 til Serena Williams:

Der var ret beset ikke nogen modstander på den anden side af nettet, og det har der ikke været gennem turneringen for suveræne Williams, der ikke har været i nærheden af at tabe sæt.

Og således heller ikke i finalen.

- Det handlede alt sammen om Williams. Til tider føltes det som om Wozniacki var der, fordi nogen skulle være der - på den anden side af nettet, skriver USA Today.

Se også: Wozniacki fejrede nederlaget: På druk med Serena og popstjerne

Washington Post skriver, at 'der ikke var - sagt med den fornødne respekt - nogen på den anden side af nettet'.

'Den bedste spiller uden Grand Slam-titel'
I England skriver BBC's Russell Fuller: Wozniacki har haft en stor sommer, men den aggressive tennis, der har tjent hende så godt, var fraværende i finalen, skriver han, inden han fortsætter sin ros af Williams.

Williams og Wozniacki tog efter finalen på bytur, hvor de blandt andet mødte popstjernen Joe Jonas.

En af Australiens største aviser, Daily Telegraph, roser Wozniacki for at være tilbage og kalder hende 'den bedste spiller uden en Grand Slam-titel'.

Se også: Grand Slam-legende: Havde mistet troen på Caroline, men ...

Se også: Piotr: Serena er i sin egen liga

Generelt har de amerikanske medier vanen tro mere travlt med at fortælle om aftenens og nattens NFL-kampe, som vi herhjemme også har en tendens til at favorisere fodbolden, men legenden Williams får alligevel sin spalteplads.

Men navne som Chris Evert, Martina Navratilova og sågar Steffi Graf nævnes i højere grad end danske Wozniacki. Og det kan sådan set godt forstås. New York Times nævner stort set ikke danskeren med et ord, mens Washington Post kalder danskeren for 'en talentfuld spiller med et formidabelt kontraslag, der de sidste par uger har spillet det bedste tennis i sit liv'.

Se også: Caroline totalt chanceløs i finalen

Williams har med sejren vundet 18 Grand Slam-titler - det samme som Evert og Navratilova. Helen Wills Moody er på 19, Graf på 22, mens Margaret Court er eneherskende med hele 26 titler.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
0 kommentarer
Vis kommentarer