Glemsom Wozniacki husker millionerne denne gang

Caroline glemte præmiepengene efter sin andenplads i US Open, men hun skal nok huske at få sin bonus, når Wuhan Open slutter på søndag

Caroline Wozniacki møder Eugenie Bouchard cirka klokken 13 dansk tid. Den kamp kan du følge LIVE her på Ekstra Bladet (Foto: AP)
Caroline Wozniacki møder Eugenie Bouchard cirka klokken 13 dansk tid. Den kamp kan du følge LIVE her på Ekstra Bladet (Foto: AP)

Danske Caroline Wozniacki fik en tennislektion af Serena Williams i US Open-finalen, men udover sølvmedaljen sikrede hun alligevel en præmiesum på ca. otte millioner danske kroner.

Men danskeren glemte at gøre krav på sine Grand Slam-penge, og så måtte hun haste tilbage til stadion for at få det ordnet.

- Jeg glemte at samle mine præmiepenge op efter turneringen. Jeg har nok penge til at spise og købe pæne sko, og for mig handler det om tennis og om at vinde trofæer, så jeg er ikke motiveret af penge, sagde Caroline Wozniacki til The Wall Street Journal efter kampen.

Se også: Ups! Wozniacki glemte bonus på 8 millioner kroner

Men det gentager sig ikke denne gang forsikrer Caroline.

- Bare rolig, det sker ikke igen. Det er lidt lettere, når du spiller i WTA-turneringen, fordi jeg tror, at pengene ryger direkte ind på din konto. Så der er ingen risiko for, at jeg glemmer det her, sagde en smilende Caroline Wozniacki efter sejren over Timea Bacsinszky i kvartfinalen.

Den danske tennisdarling har allerede sikret sig en bonus på 220.000 dollars - knap 1,3 danske kroner - takket være sin semifinaleplads, mens hun kan sætte knap 2,6 millioner danske kroner ind på kontoen, hvis hun vinder det hele.

Se også: Klar til semifinale: Caroline overvandt chokstart

Se også: Uddelte æg: Caroline stormer i kvartfinalen

Dagens modstander er Eugenie Bouchard, der som et nyt stjerneskud har stormet frem på tennishimlen. En stærk spiller med mange kvaliteter, mener tidligere tennisspiller og tennisekspert på TV3 Sport Tine Scheuer-Larsen.

- Hun er en allround-spiller, der hælder til det aggressive. Hun han godt lide at tage bolden hurtigt og opsøge slagflugtningerne, men er heller ikke bange få at stå ved baglinien. Hun er dog ikke helt lige så skarp som tidligere, hvor hun stormede frem ved Wimbledon og gik i finalen.

- Hun passer godt til Caroline, der godt kan lide at få en masse bolde at slå til, mens der også er mulighed for noget kontra. Jeg synes, at Caroline har fået lidt mere at vælge imellem, så hun kan både vælge at sætte muren op eller slå aggressivt til den. Det er vanvittigt varmt i Wuhan i dag, men jeg tror, at den går i tre sæt, og Caroline vinder. Hun er lidt skarpere i de afgørende situationer, siger Tine Scheuer-Larsen til Ekstra Bladet.

Kampen starter omkring klokken 13 dansk tid, og du kan naturligvis følge opgøret LIVE her på Ekstra Bladet.

Sport og Spil Så mange penge scorer Caroline

0 kommentarer
Vis kommentarer