Seje Caroline i triathlon-udfordring

Caroline Wozniacki er ikke færdig med udfordringer væk fra tennisbanen

Her fortæller Caroline Wozniacki om sine forventinger inden New York City Marathon. (Video: AP)
Følg Tennis

Det er ikke mange dage siden, at Caroline Wozniacki kunne snøre sine løbesko, da hun skulle gennemføre New Yorks marathon.

I en tid på under fire timer imponerede den danske tennisstjerne på asfalten i New York, og man kunne godt unde hende en pause efter de 42,2 kilometers skrappe udfordringer.

 Wozniacki slog stjerner i maraton-debut

Men danskeren ligger ikke på den lade side. Således har hun nu tilmeldt sig et triathlon på Bahamas, der starter i morgen, hvor hun proklamerer på Twitter, at hun vil slå den engelske racerkører Paul Rees. De to har åbenbart et væddemål kører, og danskeren efterspørger et tip til, hvad væddemålet skal gå ud på.

Danskeren stiller altså til start i sprint triathlon på Bahamas i morgen, og det betyder, at hun skal prøve kræfter med både svømning, cykling og løb.

På en - skal det siges - kortere udgave end et klassisk triathlon-løb skal Caroline svømme 750 meter, dernæst cykle 20 kilometer, inden hun slutter af med en kortere løbetur på fem kilometer.

Næppe en udfordring som er hårdere end det maraton, som Wozniacki netop har gennemført, men det er sejt, at den danske tennisdronning ikke ligger på den lade side.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+