Av-av: Lodtrækning blev mareridt for Wozniacki

Caroline Wozniacki fik den værst tænkelige lodtrækning i årets første Grand Slam

Caroline Wozniacki fik en virkelig skidt lodtrækning til Australian Open 2015 (Foto: AP)
Caroline Wozniacki fik en virkelig skidt lodtrækning til Australian Open 2015 (Foto: AP)

Det kunne næsten ikke blive værre for Caroline Wozniacki, da der i nat, dansk tid, blev trukket lod til Australian Open, som starter på mandag.

Spilleren, som alle topfavoritterne frygtede skulle dukke op i nærheden af deres navn under fredagens lodtrækning, Victoria Azarenka, ramler nemlig ind i den ottende-seedede dansker allerede i anden runde.

Caroline Woznaicki fik behandling i 1. sæt af kampen mandag morgen. Kort tid efter trak den danske spiller sig. (Foto: AP) Tennis Ekspert roser skadet Caroline Wozniacki

Hviderusseren, der for ikke så længe siden toppede verdensranglisten, og som to gange har vundet i Melbourne, er på grund af skader gledet helt ned til pladsen som nummer 41, og derfor var hun useedet og alles skrækmodstander.

Azarenka viste forleden i Brisbane, er hun er på vej tilbage til niveau, og hun har siden haft god tid til at træne i Melbourne.

Før de to tidligere så tætte veninder tørner sammen, skal de dog begge forbi solide, amerikanske modstandere i første runde.

Caroline Wozniacki møder det 18-årige stortalent, Taylor Townsend, og selv om amerikaneren endnu kun rangerer som nummer 100, gav hun i sidste uge danskeren en del problemer med sin store venstrehånd. Caroline vandt i Auckland med 6-1 7-6.

Se Wozniackis fem bedste øjeblikke fra 2014 her:

Azarenka møder Sloane Stephens, som hun har slået ud de seneste to år i Melbourne i henholdsvis ottendedels- og semifinalen. I 2013 var den 21-årige amerikaner så fræk at slå Serena Williams ud i kvartfinalen.

Skulle Caroline Wozniacki klare sig igennem til tredjerunde, venter – efter seedningen - en anden særdeles god bekendt i skikkelse af Barbora Zahlavova Strycova. Tjekken sendte sidste år Wozniacki ud af Wimbledon, og de to udkæmpede en hård semifinale i Auckland forleden. De mødtes også i første runde i Sydney, hvor danskeren trak sig i andet sæt med en håndledsskade.

Caroline Wozniacki måtte bøje sig for den ældste af Williams-søstrene. (Arkivfoto: AP) Tennis Wozniacki imponeret af sin banemand

I en eventuel fjerde runde venter enten sidste års finalist Dominika Cibulkova fra Slovakiet eller Alize Cornet fra Frankrig, før der er udsigt til en kvartfinale mod – Serena Williams.

I danskerens lodtrækningshalvdel befinder sig desuden navne som Petra Kvitova, Venus Williams og Agnieszka Radwanska.

0 kommentarer
Vis kommentarer