Bankede bold i hovedet på dommer: Jeg husker det ikke ...

Den blot 17-årige canadiske tennisspiller Denis Shapovalov gav sig selv et virkeligt mareridt, da han skød en dommer i sænk under kamp. Nu afslører han, hvad der gik igennem hovedet på ham

Se smashen her (Video: SNTV)

Langt de fleste forbinder nok ikke gentleman-sporten tennis med vold og blå øjne til følge.

Men søndag tog den blot 17-årige, canadiske tennisspiller Denis Shapovalov sporten til et nyt, 'voldeligt' niveau, da han midt under en Davis Cup-kamp mod Storbritannien mistede besindelsen og bankede en bold i bøtten på dommeren.

Det gav dommeren et blåt øje, og Shapovalov blev diskvalificeret. Efterfølgende fik spilleren en bøde på, hvad der svarer til 50.000 kroner for sin bizarre adfærd.

Nu åbner en rystet Shapovalov så for, hvad der gik igennem hans hoved både inden, under og efter han fyrede bolden af sted.

- Jeg blev brudt i tredje sæt, og jeg mistede kontrollen over mine følelser et par sekunder. Jeg mistede på en måde kontrollen over min krop, og jeg forsøgte at hamre den op i loftet, men jeg må have overforceret. Jeg kan ikke en gang huske det helt, siger Shapovalov til BBC Radio 5.

Fik et blackout
Det var, som om hukommelsen i hovedets 'harddisk' blev slettet, idet Shapovalov fyrede bolden af sted.

- Jeg husker, jeg slog til bolden, og i det næste øjeblik huskede jeg ikke en gang, hvor den røg hen. Og så vendte jeg mig om og så dommeren bukke sig forover og tage sig til øjet. Fra det tidspunkt var jeg fuldstændig i chok, og jeg fortrød med det samme. Jeg gik i blackout de næste ti minutter.

Øverst i artiklen kan du se den vanvittige nedskydning af dommeren.

Shapovalov var ikke bare rystet over sig selv og sin handling, nej, han decideret skammer sig.

- Jeg skammer mig over mine handlinger og over, at jeg har svigtet mine holdkammerater og mit land. Det var en uacceptabel adfærd fra min side.

Forsvarer sig selv
Alligevel forsvarer den unge canadier sig selv og sine handlinger.

- Det var en smule underligt. For jeg er ikke en fyr, der er kendt for den slags, specielt at slå bolde væk. Under en kamp kan jeg finde på at slå på min ketsjer eller råbe, men jeg har aldrig gjort sådan noget her.

Dommeren måtte en tur på hospitalet for at blive tilset, men heldigvis er øjet intakt. Det er spilleren lykkelig for.

- Jeg er meget heldig, at han er okay, for hvis det var gået værre, er jeg ikke sikker på, at jeg kunne have tilgivet mig selv og havet været i stand til at komme over det.

Shapovalovs handling gjorde, at kampen blev afbrudt midt i tredje sæt. Det betød, at Canada samlet blev taberdømt med 3-2.

Se også: Teenager tabte hovedet - gav dommer blåt øje

Arnaud Gabas ømmer sig efter den hårde medfart. Foto: AP Tennis - 6. feb. 2017 - kl. 19:55 Smasker bold i hovedet på dommer - her er straffen

Se også: Wauw! Smækker Wozniacki stjal billedet på den røde løber

Se også: Tabte Super Bowl-væddemål: Tennisbabe skal på date med fan

11 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere