Begejstret Piotr: Caroline spillede som Federer

Piotr Wozniacki er meget tilfreds med sin datters både spillemæssige og fysiske form efter flot sæsonåbning

Piotr Wozniacki er godt tilfreds med Carolines form forud for Australian Open (Foto: AP)
Piotr Wozniacki er godt tilfreds med Carolines form forud for Australian Open (Foto: AP)

Piotr Wozniacki har mange gange set Caroline have problemer med at finde sit spil i starten af en ny sæson.

Derfor var han selvsagt meget tilfreds efter dagens meget sikre sejr over amerikanske Christina McHale, der blev nedkæmpet med klare 6-0, 6-2.

- Caroline spiller rigtig godt i næsten hele kampen på nær to af de sidste partier, hvor hun også er lidt uheldig, siger han i telefonen fra Auckland.

Se også: Nådesløs Caroline videre til kvartfinalen

- Generelt spiller hun godt, prøver at komme til nettet og spille aggressivt. Hun server og returnerer godt, og forsøger sig også som Federer, siger han med et grin og adresse til schweizerens berømte ’sneak-attacks’, hvor modstanderens andenserv angribes højt oppe i banen.

- Så Caroline spiller en super god kamp. Hun prøver realistisk at udføre de ting, vi har trænet på.

Også fysisk har hun ramt et fint niveau efter den månedlange sæsonforberedelse i Miami, hvor den danske fysioterapeut Mark Abildhauge har tilsluttet sig Team Wozniacki.

- Det har fungeret fint, og vi har også en fysisk træner i USA. Fysisk føler Caroline sig rigtig godt tilpas, hun er glad og løber efter alle bolde.

Se også: Favoritter falder på stribe: Nu er Caroline pludselig favorit

- Det var jo kun Carolines anden kamp i år, og vi har ikke spillet så meget kamptennis i Miami, hvor der mest har været fokus på fysisk og teknisk træning, forklarer Piotr Wozniacki, der også har luret lidt på modstanderen i kvartfinalen i ASB Classic.

Rumænske Alexandra Dulgheru skal simpelthen sendes fra side til side, til hun selv laver fejlene eller skaber åbningen til en vinder, lyder hans opskrift.

Caroline har slået rumæneren i deres hidtidige tre opgør.

39 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere