Bordet fanger: Tennis-babe må på date med 'verdens heldigste fan'

Ikke nok med det: Vinderen flyves ind til næste turnering til en crazy aften og nat

Eugenie Bouchard har garderoben i orden til en date (Foto: Zuma)
Eugenie Bouchard har garderoben i orden til en date (Foto: Zuma)

Den tidligere Wimbledon-finalist, Eugenie Bouchard fra Canada er en tennispige, som ikke kun har tænkt sig at holde ord.

Udover at den 22 årige canadier har erkendt et tabt væddemål på Twitter, og derfor skal date med en 20 årig Super Bowl-fan fra Kansas City ved navn John Goehrke, har verdensranglistens nr. 45 besluttet at flyve vinderen af det spøjse væddemål ind til en turnering, så de to kan få en crazy aften og nat.

Det, som på en vanvittige Super Bowl-finaleaften blev betragtet som lidt af en joke, ser efterfølgende ud til at blive noget af en historie, som ingen endnu kan kende slutningen på.

Da Atlanta Falcons havde bragt sig foran med 21-3 mod New England Patriots i Super Bowl-finalen,  blev den store Falcon-fan, Eugenie Bouchard en anelse for kåd, og det fik John Goehrke til at driste sig til at spørge om et væddemål.

- Hvis patrioterne vinder, vil du gå på date.

Og New England Patriots anført af Tom Brady havde knap vundet den historiske finale, før Eugenie Bouchard svarede tilbage på Twitter:

- Så -- hvor bor du?

Da væddemålet foregik på 'stor scene' på Twitter, var der mange,  som fulgte med, også Kansas City Star, som har fået talt med den 'heldige' vinder.

- Jeg troede måske, at der var en chance for, at hun ville reagere. Jeg troede ikke, at hun ville acceptere at date mig, har John Goehrke forklaret til Kansas City Star.

Også Eugenie Bouchard er blevet konfronteret med væddemålet.

Hun har udtalt til det canadiske medie, TSN, (The Sport Network, red,), at hun ikke kun vil gå på date, men også invitere ham til den næste turnering.

- Det var godt nok for sjovt, men jeg vil holde ord, siger Eugenie Bouchard, som også er kommet med følgende udtalelse:

- Læren af denne 'lektion' er aldrig at spille mod Tom Brady.

Se også: Tabte Super Bowl-væddemål: Tennisbabe skal på date med fan

Se også: Tennisbabe laver vovet nøgenparodi på Kardashian

 

22 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere