Braget mellem Wozniacki og Sharapova er afblæst

Akavede Monica Niculescu besejrede en fejlfyldt russer, og dermed bliver 'veninde'-mødet mellem Sharapova og Caroline Wozniacki ikke til noget

Maria Sharapova lod sig irritere af sin uortodokse modstander, og så kom alle de fejl, der til sidst førte til et nederlag. Foto: All Over Press
Maria Sharapova lod sig irritere af sin uortodokse modstander, og så kom alle de fejl, der til sidst førte til et nederlag. Foto: All Over Press

Det imødesete 'veninde'-opgør mellem Caroline Wozniacki og den russiske verdensstjerne Maria Sharapova i tredje runde ved Qatar Total Open, bliver ikke noget.

Der vil næppe være varme følelser på banen, hvis Caroline Wozniacki og Maria Sharapova tørner sammen i tredje runde. Foto: AP Tennis Efter byger af giftpile: Nu kan Caroline møde Sharapova

En fejlfyldt Sharapova formåede nemlig ikke at spille sig videre fra første runde, hvor hun både tabte hovedet og kampen med 6-4, 4, 4-6, 3-6 til kvalifikationsspilleren Monica Niculescu.

Rumæneren er WTA-turens mest akavede modstander, som slicer både med for- og baghånd, og efterhånden blev russeren så irriteret, at hun begik fejl på fejl. 52 uprovokerede fejl blev suppleret med 11 dobbeltfejl, og så er det ikke let at vinde en tenniskamp.

Som førsteseedet er Wozniacki oversidder i første runde, før hun i anden runde onsdag skal møde vinderen af tirsdagens opgør mellem tyske Tatjana Maria og landsmanden Carina Witthöft.

Wozniacki og Sharapova mødes ikke igen i denne omgang. Foto: AP
Wozniacki og Sharapova mødes ikke igen i denne omgang. Foto: AP
 

Sharapova bragte sig ellers foran med 5-2 i første sæt, men hun kom ikke ligefrem let til føringen. Ved stillingen 4-2 udspillede sig et parti på 17 minutter, hvor russeren først formåede at udnytte sin niende breakbold.

Også det efterfølgende parti var en sejtrækker. Rumæneren afværgede tre sætbolde og reducerede til 3-5. Det var dog en stakket frist, da Sharapova i stedet servede sættet hjem til 6-4.

I andet sæt var russeren ovenpå med et servegennembrud to gange, men Niculescu svarede begge gange tilbage og brød siden rent til sætsejr 6-4.

Også i tredje sæt kom Sharapova bedst fra start med et brud til 1-0, men Niculescu svarede prompte tilbage og brød siden afgørende til 5-3, inden hun servede sejren hjem med et rent parti efter 2 timer og 41 minutter på banen.

Den dopingdømte russer var med i turneringen på et wildcard.

En lykkelig Caroline Wozniacki bliver modtaget ved målstregen af veninden Serena Williams efter sit maratonløb i New York. Nu pønser hun på længere distancer. Foto: AP Tennis Denne sport vil Wozniacki dyrke efter tenniskarrieren

62 kommentarer
Vis kommentarer