Canadisk tennisdronning crasher ud i Australien

Det blev til et tidligt farvel for Eugenie Bouchard, da Agnieszka Radwanska var overlegen i Australian Open

Eugenie Bouchard blev mere eller mindre udspillet af rutinerede Agnieszka Radwanska. (Foto: AP)
Eugenie Bouchard blev mere eller mindre udspillet af rutinerede Agnieszka Radwanska. (Foto: AP)

Den tidligere Wimbledon-finalist Eugenie Bouchard var ikke i stand til at hamle op med Agnieszka Radwanska, som let og elegant vandt i to sæt og er videre til tredje runde i Australian Open.

Fjerdeseedede Radwanska vandt onsdag formiddag dansk tid med de sikre cifre 6-4, 6-2 efter knap halvanden times tennisspil.

Bouchard havde på forhånd sagt, at hun ikke ville love for meget i det, der har været et besværligt comeback til tennistoppen efter en alvorlig hjernerystelse i efteråret.

Den 21-årige canadier pådrog sig hjernerystelsen, da hun uheldigt gled og faldt i omklædningsrummet under US Open i september.

Bouchard, som er gledet ned som verdens nummer 37, var en af de etablerede spillere i top-ti i 2014, hvor hun fik sit store gennembrud, men sidste år havde hun det svært.

I glimt viste Bouchard, at hun stadig kan spille flot tennis, men generelt var det en svingende og ustabil indsats fra canadieren, som lavede alt for mange fejl.

Eksempelvis kom Radwanska bagud 0-40, da polakken skulle serve kampen hjem. Men det formåede Bouchard ikke at udnytte og tabte alligevel det afgørende parti og dermed kampen.

5 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere