Annonce:
Annonce:

Carlos Alcaraz ude af Monte Carlo

Verdens nummer to stiller ikke op til den store turnering i Monaco

Foto: SATISH KUMAR/Ritzau Scanpix
Foto: SATISH KUMAR/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Tennis

Tirsdag meldte veteranen Rafael Nadal afbud til Masters 1000-turneringen i Monte Carlo, og nu følger en anden spansk tennisstjerne trop.

Verdens nummer to, Carlos Alcaraz, oplyser på sin Twitter-profil, at han ikke kommer til at stille op til turneringsstart på søndag.

'Efter to måneder i udlandet er jeg glad for at komme hjem, men ked af det, fordi jeg sluttede min sidste kamp i Miami med fysisk ubehag. Efter at have besøgt min læge i Murcia i dag for at blive evalueret, vil jeg ikke være i stand til at tage til Monte Carlo og starte grussæsonen,' skriver Carlos Alcaraz.

'Jeg har posttraumatisk gigt i venstre hånd og muskulært ubehag i rygsøjlen, der har brug for hvile for at være forberedt på alt, hvad der kommer. Vi ses i 2024 Rolex Monte Carlo Masters,' slutter spanieren sit tweet.

19-årige Carlos Alcaraz har været hårdt plaget af skader i 2023, men når han har været fit, har han vist prøver på sit utrolige niveau.

For få uger siden vandt han 'den femte grand slam', Indian Wells, i Californien, mens han nåede til semifinalen i Miami Open i sidste uge.

Efter triumfen i Californien overtog Alcaraz førstepladsen på verdensranglisten, men han måtte i denne uge se sig overhalet af serbiske Novak Djokovic.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: