Caroline: 200 km/t kunne ikke stoppe mig

- Det er vigtigt for mig at vide, at jeg godt kan spille imod en spiller som hende, selv om bolden kommer med 200 km/t, sagde Wozniacki

For Caroline Wozniacki var det dybt tilfredsstillinde at slå en hardhitter på græs (Foto: AP)
For Caroline Wozniacki var det dybt tilfredsstillinde at slå en hardhitter på græs (Foto: AP)

LONDON (Ekstra Bladet): Modstanderen var en type, som før har givet Caroline Wozniacki uovervindelige problemer på græs.

Så det, at hun havde tæmmet en sådan hardhitter så klart, sad tydeligvis som en dyb tilfredsstillelse i hende.

- Det er vigtigt for mig at vide, at jeg godt kan spille imod en spiller som hende, selv om bolden kommer med 200 kilometer i timen, sagde hun med et smil, der blev luftigt flittigt på hendes pressemøde.

Caroline Wozniacki kan glæde sig over topkarakter fra sin far og træner (Foto: AP) Tennis Piotr gav topkarakter til Caroline

Her kunne hun notere, at rigtigt meget var lykkedes mod Camila Giorgi, der blev besejret med klare 6-2, 6-2.

- Det var vigtigt for mig at serve og returnere godt. Ellers handlede det om at være hurtig på benene. Hun er en spiller, der slår hårdt overalt på banen.

- Jeg ville gerne presse hende lidt tilbage, men til sidst var der ikke så mange dueller i kampen, og det passede mig fint, sagde Caroline Wozniacki, der hele vejen holdt et meget højt koncentrationsniveau:

- I dag ved jeg, at jeg ikke må give hende lov til at komme ind i kampen igen. Jeg skal have fuld fokus hele vejen, for lige pludselig går hendes slag ind, og så er det ikke sjovt at stå derude længere. Jeg vidste, at det handlede om at få kampen lukket så hurtigt som muligt.

Tennis Klasseforskel! Caroline tæmmede vilddyret

- Jeg vidste, at det ville gå op og ned. Jeg havde to breakbolde til 3-0, som jeg var lidt ærgerlig over ikke at få, men heldigvis havde jeg ikke de store problemer med hendes serv, som ellers er et af hendes våben.

- Generelt er jeg tilfreds med den måde, hvorpå jeg fik sat ekstra bolde i spil. Jeg fik også lobbet over hende et par gange, hvor hun var ved nettet.

- Jeg vidste, at kom vi ud i længere dueller, så ville det være til min fordel. Stod jeg imod hendes første to slag, ville jeg være foran allerede der.

En 12-årig Caroline Wozniacki spillede forkamp til opvisningskampen mellem Venus Williams og Daniela Hantuchova. 13 år senere er der sket lidt (Foto: Finn Frandsen) Tennis Startede med en bøf: Dollarprinsessen runder 20 millioner

- Så snart jeg får dybde i boldene, må hun holde igen, og det kan hun ikke lide. Spiller jeg kort, så står hun inde i banen og bombarderer med det samme.

- Hun er en spiller, der kan spille på virkelig højt niveau men også lave mange fejl, og det er derfor, hun ligger, hvor hun ligger. Spillede hun hver gange som i de tre tidligere kampe mod mig, så ville hun ligge i Top 10, sagde hun.

17 kommentarer
Vis kommentarer