Caroline afslører: Jeg har et springerknæ

- Men det hindrer mig ikke i at træne og spille kampe, siger Wozniacki og antyder, at det må hun få ordnet efter karrieren

Caroline Wozniacki har springerknæ (Foto: AP)
Caroline Wozniacki har springerknæ (Foto: AP)

NEW YORK (Ekstra Bladet): Caroline Wozniacki har af og til levet med en stikkende smerte på oversiden/ydersiden af knæet gennem et par år nu, og næsten lige så længe har hun optrådt med et lille stykke tape henover knæskallen, som hun hidtil har forklaret som en præventiv foranstaltning.

Caroline Wozniacki fin en ny skade at bekymre sig over, da hun fik smerter i venstre knæ under semifinalen (Foto: WTA) Tennis - 29. aug. 2015 - kl. 04:11 Åh nej: Ny skade i Wozniacki-nederlag

Nu afslører hun diagnosen, der såmænd ikke er at spøge med.

- Jeg har et springerknæ. Der er to knogler, der går imod hinanden, siger hun om skaden efter sit første træningspas ved US Open, hvor hun flere gange tog sig til venstre knæ og efterfølgende fik behandling hos en fysioterapeut.

- Men det virket fint, når jeg taper det op, tilføjer hun og forklarer, at hun med tapen trækker ’skaden’ lidt på tværs af knæskallen, så knoglerne ikke berører hinanden.

Se også: Kort før US-Open: Skadesplaget Caroline led under træning

Se også: Betal dog for dit helbred, Caroline!

Under den internationale pressekonference lørdag blev hun flere gange spurgt til det knæ, der gav hende problemer i fredagens semifinale i New Haven, men hver gang var svaret det samme:

- Knæet har det fint.

Sidste år var Wozniacki i US Open-finalen (Foto: AP)
Sidste år var Wozniacki i US Open-finalen (Foto: AP)
 

Det gentog hun også overfor Ekstra Bladet.

- Mod en spiller som Petra Kvitova kommer boldene så fladt og dybt og med så meget fart på, og så kan man godt mærke det. Men jeg har stadig nogle dage til at få trænet lidt og blive klar. Det kommer ikke til at hindre mig på nogen måder.

- Det er ikke en skade, der hindrer mig i at træne og spille kampe, og jeg ser det ikke som noget seriøst overhovedet.

Se også: Piotr efter møgsommer: Mental fremgang men fysisk tvivl

Flere løsninger, blandt andet indsprøjtninger, har været prøvet uden held. Men på spørgsmålet om, hvorvidt der snart skal en mere radikal løsning til, lyder svaret.

- I alt fald ikke det næste stykke tid. Så må vi se, svarer Caroline Wozniacki og antyder dermed, at hun agter at leve med sit springerknæ resten af sin aktive karriere.

31 kommentarer
Vis kommentarer