Caroline anklaget for foto-snyd: Nu viser hun originalbilledet

Flere brugere på sociale medier undrer sig over Caroline Wozniackis forsidebillede fra den tyrkiske udgave af Cosmopolitan. Det får nu tennis-darlingen til at gribe ind

Forsidebilledet som mange mener, er alt for redigeret og ikke ligner Caroline. Foto: Cosmopolitan, Tyrkiet
Forsidebilledet som mange mener, er alt for redigeret og ikke ligner Caroline. Foto: Cosmopolitan, Tyrkiet

Mens Caroline Wozniacki i disse dage fejer bane med sine modstandere på Roland Garros, så er hun noget atypisk havnet i et uvejr på de sociale medier.

For det danske tennis-es har for nyligt fået taget billeder til den tyrkiske udgave af modemagasinet Cosmopolitan, hvor hun i det nye nummer pryder forsiden.

Men kritikken hagler ned over billedet. For ikke alle mener, at billedet er helt naturtro.

Mange skriver på Instagram, at Cosmopolitan har snydt alt for meget med photoshop på billedet.

Nogle skriver, at hun har fået større bryster på billedet, andre mener, at hendes øjne er for redigerede, og så synes mange blot, at Caroline Wozniacki generelt ikke ligner sig selv. 

Kritikken over forsidebilledet afviser Caroline Wozniacki dog selv. Hun mener tydeligvis ikke, at forsidebilledet ikke ligner hende selv.

På Instagram har hun i sin 'story' lagt et billede ud og skrevet 'Rå billeder fra fotograferingen (til dem der brokker jer over photoshop).

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Cosmopolitan, men de er ikke vendt tilbage på henvendelsen.

Hele tennisverdenen spærrede øjnene op, da Serena Williams gjorde comeback i et outfit, ingen havde drømt om. Foto: All Over Press Tennis Caroline synes Serenas outfit er cool: Men er det ulovligt?

Caroline Wozniacki er klar til at spille for landsholdet igen. Foto: Jens Dresling Tennis Efter fire års pause: Wozniacki klar til landsholdet

Caroline Wozniacki var meget beæret over at blive udnævnt til danske fanebærer ved OL i Rio, og hun er stolt over at repræsentere Danmark hver uge, siger hun. Foto: Finn Frandsen Sport og Spil Caroline stolt af at være dansker: David er lidt træt af det

1 af 2 Danske Caroline Wozniacki forsvarer nu Cosmopolitan ved at lægge originalbilledet ud på Instagram. Foto: AP
2 af 2 Forsidebilledet som mange mener, er alt for redigeret og ikke ligner Caroline. Foto: Cosmopolitan, Tyrkiet
193 kommentarer
Vis kommentarer