Caroline efter chokstart: Jeg skulle lige i gang

- Da jeg først fik gang i mine slag og gang i mine fødder, havde hun ikke en chance, sagde lettet Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki kunne smile efter at have overvundet sin koldstart (Foto: AP)
Caroline Wozniacki kunne smile efter at have overvundet sin koldstart (Foto: AP)

LONDON (Ekstra Bladet): -Jeg er videre, så jeg har det fint, sagde Caroline Wozniacki med et smil efter en kamp, hvor hun nåede at gøre sin fans grundigt nervøse efter en koldstart af dimensioner.

For danskeren var bagud 1-4 mod kinesiske Saisai Zheng, før hun overhovedet begyndte at spille tennis. Så rullede hun til gengæld hen over verdens nummer 66 og tog 12 af de næste 13 partier.

- Jeg skulle lige i gang. Men da det skete, havde hun ikke en chance. Hun startede fint, og jeg startede dårligt, lød det først i telegramstil.

Tennis Wozniacki videre i Wimbledon efter æg

Så foldede hun analysen af koldstarten lidt mere ud:

- Jeg mistimede nogle slag, og så kunne man ikke se fra den ene side, hvor solen stod lige ned. Når du først kommer ned med et break, så gør du det lidt svært for dig selv. Da jeg først fik gang i mine slag og gang i mine fødder, gik det bedre, sagde hun og bedyrede nok engang, at ’ryggen har det fint’.

Piotr Wozniacki mener ikke, at der er råd til sådan en koldstart, som Caroline fik i første runde mod Saisai Zheng (Foto: AP) Tennis Piotr efter Wozniacki-sejr: Sidste gang hun starter sådan

Om sin måde at vende udviklingen på, sagde hun:

- Jeg reagerer helt fint og tænker: ’Du skal bare videre. Du er bedre end hende. Du må sætte lidt mere pres på hende, få flere bolde ind i banen, lave knap så mange uprovokerede fejl og måske spille med lidt mere margin til linjerne. Så kan du gå lidt mere efter dem, når du føler, du begynder at ramme den’.

- Jeg vidste også, at jeg kunne bryde hende flere gange, for hun har ikke en serv, man skulle være nervøs for.

 

17 kommentarer
Vis kommentarer