Annonce:
Annonce:

Caroline efter ny fræk forside: Det er totalt in at have kurver

Caroline Wozniacki er blevet interviewet i forbindelse med sin nye frække forside for ESPN. Her taler hun om boksning og om den værste smerte i sit liv

Carolibne Wozniacki er for fjerde gang nøgen i et stort sportsmagasin. Denne gang for ESPN's Body Issue. Det er hun ganske godt tilfreds med. Foto: AP/Petr David Josek.
Carolibne Wozniacki er for fjerde gang nøgen i et stort sportsmagasin. Denne gang for ESPN's Body Issue. Det er hun ganske godt tilfreds med. Foto: AP/Petr David Josek.
Annonce:
Følg Tennis

Tirsdag eftermiddag kunne Caroline Wozniacki på sin Instagram-konto afsløre den frække (og nøgne) forside, hun har fået lavet for det amerikanske sportsmedie ESPN i forbindelse med deres årlige udgivelse af Body Issue.

Her er hun sammen med 22 andre stjerneatleter blevet fotograferet til en større nøgen-serie med fokus på flotte sportskroppe. Lige HER kan du se Wozniackis forside. En forside som hun i øvrigt jubler pænt meget over på sin profil.

- Stolt og glad for denne her! Mange tak for forsiden ESPN!!, skriver Wozniacki.

I forbindelse med offentliggørelsen af forsiden har netop ESPN lavet et længere interview med Wozniacki, hvor hun har svaret på spørgsmål om alt lige fra maratonløb og boksning til kropsidealer og den største smerte i hendes liv.

Annonce:

'Det var ulideligt'
Netop smerten har fyldt en del hos danskeren, som afslører, at hun aldrig har været i større smerte, end hun var sidste forår. Her blev hun ramt af en grim ankelskade.

- Min ankel blev skadet under en træning, hvor jeg rev to ledbånd over i min fod. Den rev sig ud af dens sokkel. Min fod sad fast i gruset, da jeg ville glide. Jeg havde faktisk en ankelbeskytter på, og lægen fortalte mig, at min min knogle ville have stukket ud af foden, hvis jeg ikke havde haft den på. Det var ulideligt, siger hun til ESPN om den alvorlige skade.

Danskeren beskriver samtidig hele sidste år som hårdt, fordi hun blev ramt af mange skader, der satte hende tilbage. Det tog hårdt på hende.

- Når du har været 12 år på WTA-touren, så får din krop hele tiden tæsk, og det nedbryder dig til sidst.

Valgte svømning fra
Wozniacki kunne meget vel have lavet noget andet end tennis. Faktisk har hun været dygtig til flere sportsgrene. Heriblandt svømning.

Annonce:

- For mange år siden stod valget mellem svømning og tennis. Den eneste sport jeg er rigtig dårlig til er basketball - som i virkelig dårlig. Jeg har ikke den rette teknik. Det ser forfærdeligt ud, siger hun.

Danskeren fortæller også, at hun har en særlig passion for boksning. Faktisk dyrker hun ofte sporten selv.

- Jeg bliver rigtig fysisk, når jeg bokser. Jeg kan lide at blive ramt, til jeg når grænsen, og jeg elsker at teste, hvor langt jeg kan gå. Jeg er en gang blevet ramt lige i ansigtet.

Engang gik hun et par runder mod en professionel bokser, som skulle til kamp nogle få dage senere. Og så gik det galt.

- Lige pludselig har jeg ham i ringhjørnet og begynder at slå løs på ham. Han forventede det ikke rigtig, så automatisk gik han fremad og slog mig lige på næsen, og så røg jeg ned. Så sagde jeg, 'nu er det slut. Jeg gider ikke det her mere'. Ikke mange kan sige, de er blevet slået i ansigtet i en boksering.

Annonce:

'Jeg ser godt ud'
Kropsidealer er et stort emne for tiden. Det er Wozniacki klar over. Men hun forsøger at tackle det på sin egen måde uden at gå i panik over et bestemt ideal.

- Jeg har fundet ud af, at jeg ikke kan bruge tid på at stresse over noget, jeg ikke har, men i stedet omfavne det, jeg har. Det er totalt in at have kurver nu til dags. Det er in at se sund ud. Hvis jeg ikke ligner en supermodel fra en catwalk er det okay, for jeg ser godt ud på min egen måde.

Det er fjerde gang, at Caroline Wozniacki ryger på forsiden af et stort, amerikansk sportsmedie med fokus på krop og nøgenhed.

Tre gange tidligere har hun været en del af Sports Illustrateds eksklusive kropsnummer Swimsuit Edition. Det har hun været i henholdsvis 2015, 2016 og 2017. En af gangene var det endda med bodypaint som bikini. Det efterlod meget lidt til fantasien.

'Mine grænser er rykket'
I en video lavet i forbindelse med Wozniackis seneste bikini-optræden for Sports Illustrated fortæller hun, at hun efterhånden er blevet hærdet i at smide alt - eller næsten alt - tøjet.

Annonce:

Se videoen lige her:

Hun er efterhånden vant til at blive fotograferet med ganske lidt eller slet intet tøj på.

- MJ (SI-redaktør MJ Day, red.) sagde, 'lad os gøre det endnu mere sexet - tag din top af', og jeg sagde, 'ja, det kan jeg da godt'.  Jeg blev bodypainted sidste år, så nu var jeg bare sådan 'jep, det kan jeg godt', siger Caroline Wozniacki.

Hun medgiver, at hendes grænser er blevet skubbet i forhold til nøgenhed.

- Det er mit tredje år. Første år var jeg lidt genert. Sidste år med bodypaint var helt og aldeles ude af min comfortzone, men det blev mere sexet og mere flirtende.

Som opvarmning til Wimbledon om små to uger spiller Wozniacki med ved Eastbourne International i det sydlige England.

Caroline smider kludene - og disse stjerner følger trop

Vovet Wozniacki: Lad os få festen i gang

Gør Caroline kunsten efter: Serena Williams i splitternøgent photoshoot

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Danmark skylder ikke Grønland noget
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: