Caroline efter ydmygelse: Det var hun vist ikke vant til

Caroline Wozniacki var især glad for sine servereturneringer efter den klare sejr over spanske Georgina Garcia Perez

Her server Caroline sejren hjem. (Video: AP/SNTV)

PARIS (Ekstra Bladet): Det var selvsagt en tilfreds Caroline Wozniacki, der efter en lang dags venten gjorde kort proces mod spanske Georgina Garcia Perez, der på Court Philippe Chatrier blev ydmyget på bare 50 minutter med 6-1, 6-0 - og såmænd 1-0 i serve-esser.

Mens hendes far, Piotr Wozniacki, mente, at grand slam-debutanten nok havde været lidt trykket af den store scene, men Caroline var nu ret overbevist om, at det var hendes svar på banen, der havde udløst klasseforskellen.

- Hun server ret godt, så det var vigtigt for mig at være opmærksom på det. Jeg returnerede godt med god dybde, og jeg tror ikke, hun er vant til, at modstanderen får så mange returneringer tilbage på hendes server, sagde hun med et smil, som man godt kunne kalde tilfreds.

- På baglinjen følte jeg mig ovenpå generelt, og jeg fandt nogle gode vinkler på boldene, tilføjede Caroline, der især trak fejl ud af spanierens forhånd.

- Ja, hun har et greb, hvor det ikke er nemt at generere så meget spin, så det var vigtigt for mig at få hende presset derud.

Allerede under opvarmningen skiftede hun ketsjer, men denne gang handlede det ikke om trykket i strengene, og der er ingen grund til bekymring for hendes værktøj, bedyrer hun.

Sport og Spil Günter stak Monica Seles ned: Ingen måtte slå Steffi!

Caroline Wozniacki er hele Danmarks tennis-dronning. Men hun er ikke meget for at give store, personlige interviews. Foto: Jan Sommer Sport og Spil Ærlige Caroline: Derfor bliver min lunte kort

Karen Barritza kæmper for at slå igennem på verdensranglisten. Men konkurrencen er hård, og vilkårene vanskelige, når man er nummer 562 på verdensranglisten. Foto: Olivia Loftlund Sport og Spil Hun slås i skyggen af Wozniacki: Ville være rart med lidt hjælp

- Det var grebet. Der var noget, der ikke lige sad ordentligt. Mine ketsjere er fine nok, men der er nogle greb, der har rykket sig lidt. Det er detaljer, som ingen andre end jeg ville bemærke.

Hun lod da også ketsjeren arbejde fornuftigt fra start, mens spanieren havde ualmindeligt svært ved at ramme skiven. Hun prøvede lidt af hvert men slog sig tilsyneladende træt i de solide, danske parader, og kunne måske endda glæde sig over at få et parti med sig hjem.

Før kampen måtte Caroline Wozniacki vente i timevis. Simona Haleps kamp gik i tre sæt på samme bane, og de følgende herrekampe gik begge i fem. Og ude i horisonten truede tordenskyerne.

- Ja, det var en lang dag. Man er nødt til at varme op efter, at det bliver korte kampe, men pludselig venter man hele dagen. Der er heldigvis et område nede i omklædningsrummet, hvor man kan ligge ned, så jeg fik sovet lidt.

Og danskeren ønskede sig under ingen omstændigheder en længere kamp for at få mere grus under skosålerne.

- Nej da. Jeg ville ønske alle mine kampe sluttede med det resultat.

Så langt er Caroline Wozniacki nået i French Open

Verdensranglistens nummer 2

2018: Fjerde runde - Daria Kasatkina (Rusland) 6-7, 3-6

Verdensranglistens nummer 12
2017: Kvartfinale - Jelena Ostapenko (Letland) 4-6 6-2 6-2

Verdensranglistens nummer 45
2016: Skadet.

Verdensranglistens nummer 5
2015: 2. runde - Julia Görges (Tyskland) 6-4, 7-6 (4)

Verdensranglistens nummer 14
2014: 1.runde - Yanina Wickmayer (Belgien) 7-6 (5) 4-6 6-2

Verdensranglistens nummer 10
2013: 2.runde - Bojana Jovanovski (Serbien) 7-6 (2) 6-3

Verdenrangslistens nummer 9
2012: 3.runde - Kaia Kanepi (Estland) 6-1 6-7 (3) 6-3

Verdensranglistens nummer 1
2011: 3.runde - Daniela Hantuchova (Slovakiet) 6-1 6-3

Verdensranglistens nummer 3
2010: Kvartfinale - Francesca Schiavone (Italien) 6-2 6-3

Verdensranglistens nummer 10
2009: 3. runde - Sorana Cirstea (Rumænien) 7-6 (3) 7-5

Verdensranglistens nummer 30
2008: 3. runde -  Ana Ivanovic (Serbien) 6-4 6-1

Verdensranglistens nummer 106
2007: Grand slam debut som senior. 1.runde -  Nathalie Dechy (Frankrig) 6-2 6-7 (3) 6-0

 

Caroline Wozniacki er videre til tredje runde efter 6-1, 6-0. Foto: Gonzalo Fuentes / Ritzau Scanpix Tennis Carolines legestue: Hostende es-tog blev afsporet og kørt i remissen

Caroline Wozniacki vandt sikkert mod den spanske servebomber. Foto: Alessandra Tarantino/Ritzau Scanpix Tennis Havde næsten ondt af debutanten: - Klar fordel for Caroline

Caroline Wozniacki vil være ekstra opmærksom på styrken i sine ketsjerstrenge i de kommende kampe. Foto: Ritzau Scanpix Tennis Ketsjergate: Mystik om Wozniacki og tre forsvundne kilo

 

1 af 2 En flaksende due var næsten mere faretruende for Caroline end dagens modsander. Foto: Ritzau Scanpix
2 af 2 Caroline Wozniacki havde ikke de store problemer i sin 2. runde-kamp i Paris. Foto: Ritzau Scanpix
82 kommentarer
Vis kommentarer