Caroline: En god start på sæsonen

- Især i første sæt i dag fandt jeg et højt niveau, sagde den topseedede dansker efter sejr nummer to i Auckland

Caroline Wozniacki føler, at formen er god fra sæsonstart (Foto: AP)
Caroline Wozniacki føler, at formen er god fra sæsonstart (Foto: AP)

Caroline Wozniacki er godt tilfreds med sin start på den nye sæson, der indtil videre har budt på to sejre i Auckland. Den seneste kom i morges, dansk tid, da danskeren overvandt tre sætbolde, før hun lukkede kampen mod Taylor Townsend med cifrene 6-1, 7-6.

- Jeg synes, jeg har fået en god start på sæsonen, og især i første sæt i dag fandt jeg et højt niveau, sagde den topseedede efter sejren.

Tennis Stortalent gav Wozniacki problemer

Som cifrene antyder, var der dog markant forskel på de to sæt.

- Jeg startede virkelig godt og spillede meget aggressivt. Jeg fik sendt hende godt rundt på banen og servede godt, forklarede hun.

- Andet sæt starter også godt med et break til 2-1, men pludselig er jeg bagud 2-5. Hun begynder at spille virkelig godt, og jeg blev selv lidt for passiv. Derfra måtte jeg fighte mig tilbage.

(Arkivfoto: Photoshot) Tennis Overbevisende Wozniacki gav modstander klø

- Jeg var ikke bekymret på noget tidspunkt men tænkte bare på næste point. Skulle vi ud i tre sæt, så ville jeg også være klar til det, men jeg var da glad for at kunne lukke kampen i to. Det var rart, at jeg var i stand til at afværge hendes sætbolde, sagde Caroline Wozniacki og uddelte roser til sin kun 18-årige modstander:

Ikke meget er lykkedes for Victoria Azarenka det sidste års tid. Nu er hun den farlige ubekendte (Foto: AP) Tennis Før lodtrækning i Melbourne: Bomben alle vil undgå

- Hun er en fantastisk ung spiller, som vi vil se meget mere til i fremtiden. Hun er tricky som venstrehåndsspiller og server virkelig godt. Hun fik mig ud af balance en del gange, erkendte hun.

I kvartfinalen venter tyske Julia Görges, som tilsyneladende har genfundet formen efter et dyk. Indbyrdes står det 3-3 mellem de to.

Serena Williams havde svært ved at vågne, og så hjalp kun kaffe (Foto: Claus Bonnerup) Tennis Serena blev vækket af chokerende 'æg'

0 kommentarer
Vis kommentarer