Caroline fik kæmpeklø

Victoria Azarenka var igen for stor en mundfuld for danskeren

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki tabte torsdag kvartfinalen ved WTA-turneringen Qatar Total Open til Victoria Azarenka.

Hviderusseren vandt kampen mellem de to tidligere verdensettere med cifrene 6-3, 6-1, og det er tredje gang i træk, at Azarenka vinder over Wozniacki.

Azarenka har nu slået danskeren to gange i år. Også ved grand slam-turneringen Australian Open i januar tabte Wozniacki i to sæt.

I hele kampen havde Wozniacki ekstremt svært ved at holde sin egen serv. Det var ikke det store problem i første sæt, hvor Azarenka indledningsvist også fandt det svært at holde serven.

Der var dramatik mod første sæts afslutning, da Wozniacki servede bagud 3-5. Ved 30-30 sendte danskeren en andenserv på netkanten, og efter at have hoppet på nettet et par gange, landede bolden på Azarenka side.

Bolden var ifølge tv-billederne ude, men blev dømt inde. Azarenka var utilfreds og ville have en challenge, men det såkaldte hawk-eye-system, som gør, at man kan se, hvor bolden slår ned i banen, virkede ikke.

Det skabte en del forvirring, og det endte med, at Wozniacki skulle serve igen.

Danskeren mente, at hun skulle have en førsteserv, fordi hawk-eye ikke virkede, mens dommeren beordrede en andenserv. Azarenka mente, at hun skulle have pointet, fordi det var en dobbeltfejl.

Turneringsledelsen blev kaldt ind på banen for at tale med Wozniacki, og en meget utilfreds dansker sagde 'I don't give a shit' - bedst oversat til 'jeg er skide ligeglad' - undervejs i diskussionen.

Hør Caroline rase her:
 

Azarenka blandede sig også og spurgte Wozniacki direkte, om hun virkelig ikke havde set bolden ude.

Til sidst spillede diskussionen ikke den store rolle. For efter at have vundet første sæt med 6-3 efter 53 minutter satte Azarenka uden de store problemer Wozniacki på plads i andet sæt.

Efter en time og 33 minutter var Wozniacki sendt til tælling, og Azarenka kan nu se frem til en semifinale, hvor der venter hende endnu en tidligere verdensetter - nemlig amerikanske Venus Williams.

Azarenka har i øvrigt en fremragende statistik i Qatar. Hun vandt turneringen i både 2012 og 2013, mens hun ikke var med sidste år.

Wozniackis bedste resultat i Qatar er finalepladsen fra 2011.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter