Annonce:
Annonce:

Caroline fik sin vilje: Veninden Serena seedet ved Wimbledon

Den 23-foldige grand slam-vinder seedes som nummer 25 ved Wimbledon, selv om hun kun er nummer 183 i verden

Serena Williams under et velgørenhedsarrangement i New York. Foto: Charles Sykes/AP.
Serena Williams under et velgørenhedsarrangement i New York. Foto: Charles Sykes/AP.
Annonce:
Følg Tennis

Den amerikanske tennisspiller Serena Williams bliver seedet som nummer 25 ved Wimbledon, meddeler arrangørerne på Twitter.

Den tidligere verdensetter er efter at være blevet mor sidste år placeret som nummer 183 på verdensranglisten, men hun får alligevel en seedning ved grand slam-turneringen på græs i London.

Serena Williams holdt en pause på omkring et år, efter at hun i januar sidste år vandt sin 23. grand slam-turnering med en sejr ved Australian Open.

Årsagen til pausen var, at hun var gravid, og senere samme år fødte hun en datter.

Beslutningen om en seedningm må glæde Serenas danske veninde Caroline Wozniacki, der udtalte, at hun syntes, den erfarne tennisdronning fortjente lidt 'lodtrækningshjælp.

Annonce:

- Jeg synes, hun fortjener at blive seedet. Hun er sportens største nogensinde, har vundet så mange grand slams og været nummer et i så mange år. Derfor.

- Jeg har hørt folk sige, at hun jo har haft måneder til at komme tilbage (efter sin barsel og helbredsproblemer, red.), men det er ikke nemt. Samtidig har hun vist, at hun er på rette vej, og jeg synes, hun fortjener en lille smule hjælp, sagde Wozniacki således efter sin sejr over Camilla Giorgi i Eastbourne-turneringen.

Tidligere i år gjorde Serena Williams comeback på tennisbanen, og for nylig fik amerikaneren comeback i grand slam-sammenhæng som useedet ved grusturneringen French Open.

Her nåede Serena Williams frem til fjerde runde, hvor hun på grund af en skade måtte trække sig før kampen mod russiske Maria Sharapova.

36-årige Serena Williams har vundet 23 grand slam-titler i damesingle, heraf syv ved Wimbledon. Hendes seneste titel i London kom i 2016.

Danske Caroline Wozniacki er seedet som nummer to ved Wimbledon, hvor rumænske Simona Halep er topseedet. Hun vandt for nylig French Open.

Annonce:

Sidste års Wimbledon-vinder i damesingle, spanske Garbiñe Muguruza, er seedet tre i London.

Hos mændene er sidste års vinder, Roger Federer, topseedet, mens spanske Rafael Nadal, der for nylig vandt French Open, er seedet to.

36-årige Roger Federer har vundet Wimbledon i alt otte gange i karrieren.

Rafael Nadal har vundet turneringen to gange, senest i 2010.

Caroline i kvindekamp: Vil have Serena seedet til Wimbledon

Wozniacki får hård modstand i Eastbourne

Ny Wozniacki-optur: Nomineret til stor amerikansk hæder

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: