Caroline foldede sig ud: Knusende overlegen

Caroline Wozniacki gik overbevisende videre fra anden runde i China Open, hvor hun slog Christina McHale.

Måske kan tennisåret alligevel slutte med en succesoplevelse for Caroline Wozniacki.

I hvert fald har Wozniacki spillet flot og stabil tennis indtil videre i WTA-turneringen China Open, hvor hun tirsdag gik sikkert videre fra anden runde.

Wozniacki vandt med 6-4, 6-0 over amerikaneren Christina McHale, der er nummer 90 i verden.

I første runde slog Wozniacki amerikaneren Lauren Davis, og ingen af de amerikanske kvinder har været tæt på sejrene.

Det var tættest i første sæt, hvor de to duellanter fulgtes pænt ad frem til stillingen 2-2, men herefter kom Wozniacki foran 4-2 efter et servegennembrud.

Det blev også 5-2 til 16.-seedede Wozniacki, inden McHale svarede igen og reducerede til 4-5.

Wozniacki, der er nummer 19 i verden, løftede dog sit spil og brød amerikaneren rent i det tiende parti og tog dermed første sæt.

I andet sæt kom Wozniacki flyvende fra start og foran 3-0. Amerikaneren mistede ofte tålmodigheden og hamrede boldene ud over linjerne.

Wozniacki bevægede sig godt, styrede spillet og blev ved med at sende boldene tilbage over nettet og ventede bare på fejlene fra modstanderen.

Og fejlene hobede sig op fra McHale, som blev brudt endnu en gang, så Wozniacki sendte sig selv i front med 5-0.

Og det blev til en ydmygelse af McHale i andet sæt, som endte med et æg, da amerikaneren meget sigende sluttede af med en dobbeltfejl.

I turneringens tredje runde, som svarer til ottendedelsfinalerne, skal Wozniacki møde tjekken Katerina Siniakova, der er nummer 47 i verden.

Sidste år vandt Wozniacki China Open for anden gang i karrieren. Danskeren har meddelt, at det er hendes sidste turnering i år.

Foto: Hector Retamal/AFP/Ritzau Scanpix Tennis Wozniacki åbner med sikker sejr

Caroline Wozniacki i aktion ved Wuhan Open i sidste uge. Foto: Hector Retamal/AFP/Ritzau Scanpix Tennis Nu spiller Caroline: Risikerer kæmpe nedtur

43 kommentarer
Vis kommentarer