Caroline går journalisterne i bedene

- Jeg føler, at jeg mange gange ikke har lyst til at sige så meget. For åbner du lidt op, så er der til ti forskellige overskrifter, siger hun og griber selv pennen

Nu lægger Caroline Wozniacki også ketsjeren til side for at gribe pennen som chefredaktør (Foto: AP)
Nu lægger Caroline Wozniacki også ketsjeren til side for at gribe pennen som chefredaktør (Foto: AP)

NEW YORK (Ekstra Bladet): Hun er vant til at optræde i alverdens medier, trykte, billedbårne, digitale og sociale.

Nu er Caroline Wozniacki også blevet chefredaktør for det nye website, Players Tribune, som den tidligere baseball-stjerne Derek Jeter har taget initiativ til.

Her har Caroline som første atlet åbnet ballet med den første, digitale fortælling - om sin dobbelte finalefærd i US Open, i 2009 og 2014.

- Det er noget, som Derek Jeter allerede begyndte at tænke på i det sidste år af sin karriere, fordi han ikke altid havde den bedste kommunikation med medierne, fortæller hun.

- Han følte, at hver gang han åbnede lidt op, så kom der overskrifter, der ikke matchede artiklernes indhold eller blev misforstået. Derfor har han lavet Players Tribune, hvor atleter kan komme ud med det, de har lyst til at sige.

- Der er ikke noget, der bliver rettet. Det kommer direkte fra os, og der står præcis det, vi mener. På den måde kan medierne ikke fordreje eller lave en overskrift, der ikke passer til.

Se også: Caroline med overskud: Brød ind i pressemøde

- Samtidig håber jeg, at det kan give et bedre samarbejde med medierne, for så kan de spørge ind til de artikler, vi skriver. På den måde kan det blive lidt mere spændende, i stedet for at vi altid får stillet de samme spørgsmål.

- Derfor synes jeg, det er et rigtigt godt tiltag både for os og medierne, som også gerne vil have godt stof, mener Caroline Wozniacki, der ikke regner med, at hvervet bliver nogen stor tidsrøver.

- Nej, det er kun, når jeg lige føler, jeg har noget på hjerte, som jeg gerne vil dele med andre. Så der er ikke noget pres på.

Se også: Caroline slår fast: Jeg dater ikke nogen

I forvejen er hun særdeles aktiv på de sociale medier.

- Men det meget her og nu. På Players Tribune går man mere i dybden og åbner lidt mere op. Du ved, at det ikke bliver spundet negativt af medierne.

Hun fortæller, at hun allerede har fået mange positive reaktioner på sit indlæg.

- Folk siger, det er lærerigt og giver et andet indblik. Det var også det, jeg gerne ville.

- Har du tit følt dig fejlciteret eller misforstået?

- Jeg føler, at jeg mange gange ikke har lyst til at sige så meget. For åbner du lidt op, så er der til ti forskellige overskrifter, hvor man tænker: ’Hør her, det var overhovedet ikke det, jeg sagde’.

Se også: Wozniacki får tjekkisk modstand

Derek Jeter var i øvrigt gæst i Carolines boks under hendes første kamp tirsdag, og det gav straks anledning til kæresterygter. Den slags er heller ikke lette at styre.

11 kommentarer
Vis kommentarer