Caroline glad for sine returneringer

- Jeg har spillet godt hele ugen og forhåbentlig kan det fortsætte, sagde glad Caroline Wozniacki efter kvartfinalesejren

Caroline Wozniacki sluttede igen i fin stil og var især glad for sine returneringer (Foto: AP)
Caroline Wozniacki sluttede igen i fin stil og var især glad for sine returneringer (Foto: AP)

For tredje dag i træk kunne Caroline Wozniacki lufte sejrssmilet og vinke ud til tribunerne efter en sejr. Og dermed har den topseedede dansker fået en foreløbig optimal start på græssæsonen.

Som mod Svetlana Kuznetsova onsdag blev også dagens kvartfinale mod tyske Andrea Petkovic præget af et par udfald men afsluttet i meget fin stil. En historie, som cifrene 7-5, 6-1 tydeligt fortæller.

Der var igen i dag grund til at smile for Caroline Wozniacki, der spillede sig videre til semifinalen (Foto: AP) Tennis Efter uskøn start: Caroline cruiser i semifinalen

- Det er altid hårdt mod Andrea. Hun får rigtigt mange bolde tilbage og er også aggressiv i sit spil, sagde Caroline Wozniacki, der især var tilfreds med et element i sit spil:

- Jeg fik sat mange returneringer ind, og det var en vigtig del af min sejr.

Det er også en yderst vigtig del af spillet på det hurtige græs, og det har åbenbart gødet optimismen.

- Jeg har spillet godt hele ugen, og forhåbentlig kan det fortsætte, sagde Caroline Wozniacki, der i semifinalen møder stortalentet Belinda Bencic fra Schweiz.

- Det bliver en anderledes kamp, men jeg er glad for at være i semifinalen, og forhåbentlig bliver det en god kamp.

5 kommentarer
Vis kommentarer