Caroline græd skuffelsen ud

-Jeg spillede ikke mit bedste men var alligevel så tæt på uden at kunne lukke kampen, så det gør virkelig ondt, sagde hårdt ramt Caroline Wozniacki

(Video: SNTV)

NEW YORK (Ekstra Bladet): Øjnene var røde og deres omgivelser let ophovnede.

For selvfølgelig havde hun grædt sin skuffelse ud, Caroline Wozniacki, efter det tre timer lange midnatsdrama, hvor hun tabte til tjekkiske Petra Cetkovska efter fire brændte matchbolde.

- Jeg spillede ikke mit bedste, men var alligevel så tæt på uden at kunne lukke det, så det gør virkelig ondt, sagde hårdt ramt Caroline Wozniacki

- Det kunne let være gået min vej. Men når du ikke går efter serve-returneringen på en matchbold, så fortjener du ikke at vinde.

Taberen fremhævede vinderens gode spil, men bebrejdede også sig selv, at hun havde givet verdens nummer 149 lov til at spille godt.

- Jeg spillede for mange korte bolde til hende og lod hende diktere for meget. Jeg kan kun bebrejde mig selv, og nu må jeg arbejde hårdt for at blive bedre.

- Det eneste, jeg kan tage med mig, er, at jeg fightede. Jeg gav aldrig op.

Caroline Wozniacki og Petra Cetkovska giver hånd efter gyseren. (Foto: AP) Tennis - 4. sep. 2015 - kl. 06:15 Video: Caroline slået i vild maratongyser

Om den meget omskiftelige forestilling, hvor momentum skiftede vildt, sagde hun:

- På et tidspunkt i andet sæt var jeg ved at få overtaget og kunne mærke, at hun gik lidt ned. Men i tredje sæt blev hun mere aggressiv og gik mere efter sine slag. Hun gik ind banen, tog boldene tidligt og brød min rytme lidt.

- Hun er en spiller, der har meget dybde på sine slag, men samtidig kan hun lide at mikse spillet lidt op, så jeg skal være fokuseret hele tiden. Man må grave dybt og bare tænke på sig selv, og hvad din taktik er.

- Hvor længe vil de fire matchbolde hjemsøge dig?

- Dem vil man gerne glemme hurtigst muligt. Det gør man bare ikke. Man skal prøve at lære af dem og gøre noget anderledes næste gang.

- Er det forkert at sige, at du blev for passiv på dem?

- Jeg rammer den to gange med ketsjerrammen i baghånden, og det er ikke normalt for mig. Men jeg regner med, at hun vil serve mig i forhånden. Så rammer jeg den ikke rent, og så bliver hun aggressiv.

En stolt Caroline viser sit swimsuit-billede frem tidligere på året (Foto: All Over) Tennis - 3. sep. 2015 - kl. 07:24 Stjernetravl Caroline: Forsider er altid godt

- På en af boldene, laver jeg egentlig en udmærket retur på hendes andenserv, men vælger den forkerte side og sender den ned i hendes forhånd. Så ryger jeg i defensiven igen. Jeg skulle måske nok have taget et skridt længere ind i banen og være gået mere efter den.

Hvorvidt Caroline Wozniackis problematiske og skadeplagede hardcourt-sæson spillede med inde på Arthur Ashe Stadium, var hun lidt i tvivl om.

- Jeg kan godt mærke lidt på nogle tidspunkter, at jeg måske mangler noget kamptræning, og måske ville jeg have gjort nogle ting anderledes med nogle flere kampe i benene. Men samtidig føler jeg, at jeg spillede udmærket i New Haven.

Hun har af gode grunde ikke lagt ret mange planer for den nærmeste fremtid.

- Næh, jeg ved ikke rigtigt. Lige nu skal jeg bare hjem i min seng, sagde Caroline Wozniacki og lignede en, der nok ville få lidt svært ved at falde i søvn efter sine fire formøblede matchbolde.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.

59 kommentarer
Vis kommentarer