Caroline griner ad 'liderlige' fans

Wozniacki hygger sig over fans med lummert budskab og vikingehjelme i Auckland

Caroline Wozniacki kan sagtens tackle et lummert budskab, når der er humor med (Foto: JBS)
Caroline Wozniacki kan sagtens tackle et lummert budskab, når der er humor med (Foto: JBS)

’Jeg har de bedste fans’, meddeler Caroline Wozniacki glad på instagram.

Dermed afslører den 24-årige tennisstjerne, at hun absolut ikke lader sig gå på af mindre stuerene budskaber men i stedet vælger at tackle dem med humor.

For den var nødvendig, da hun under turneringen i Auckland ikke kunne undgå af møde et temmelig slagfærdigt budskab fra en gruppe lokale mænd med vikingehjelme og hjemmedesignede t-shirts.

På forsiden af dem var nemlig et foto fra hendes seneste besøg i Auckland i 2009, hvor de trak den dengang 18-årige dansker op til sig til et lunt fælleskram. Og med den frimodigt lesagende tekst: "Welcome Back Wozniacki from the Horny Ones" (velkommen tilbage Wozniacki fra de liderlige - men kan dog også forstås som 'dem med horn', red.)

- Vi har været her ti år i træk, og 2009 var Caroline Wozniackis seneste besøg, forklarer gruppens talsmand Craig Rendell fra Whitford til New Zealand Herald.

- Vi var i Box 24 lige ved siden af, og på billedet kan du se min ven Brad, der trækker stakkels Caroline ind i boksen, efter at hun har vundet sin kamp i anden runde.

- Det gik viralt verden rundt, så vi besluttede at hilse hende velkommen tilbage som 'The Horny Ones', siger han om gruppen, der længe har været fast inventar under turneringen.

- Vi blev tilbudt den boks igen, men denne er større, så der er masser af plads, hvis Caroline vil aflægge et besøg igen.

Caroline Wozniacki er i semifinalen og har dermed fået sin bedste sæsonstart nogensinde (Foto: AP) Tennis Glad Caroline får bedste sæsonstart nogensinde

Wozniacki har tjent mere end 100 mio. kroner i præmiepenge gennem karrieren, men langt mere på sine personlige sponsorater (Foto: Koji Sasahara/AP). Sport Little Miss Goldmine: Caroline runder den halve milliard

For at sikre sig Miss Wozniackis opmærksomhed sang gruppen også højrøstet for hende under kampen mod amerikanske Taylor Townsend i anden runde.

- Vi havde også nummeret ’Sweet Caroline’ kørende, og det trækker vi måske frem igen, når vi får et par glas rom mere, lovede Craig Rendell overfor New Zealand Herald.

Og Caroline Wozniacki hygger sig på det intime stadion:

- Jeg elsker det her. Her er virkelig hyggeligt. Og fansene er virkelig på.

Disse billeder imponerede Ronaldo (Foto: JBS) Sport Ronaldo er vild med Carolines trusser

Mens alt var godt mellem Caroline Wozniacki og Rory McIlroy. (Foto: Darron Cummings/AP) Golf Sweet Caroline: Rugby-fans hyler Rory ud af den

0 kommentarer
Vis kommentarer