Caroline har godkendt gommen: Brudepige for Serena?

- De klikker bare. Han er meget nede på jorden og meget åben. Ham kan vi godt lide, haha, griner Wozniacki, som ikke vil afkræfte en at have en rolle ved amerikanerens bryllup

Serena Williams i lufthavnen, efter nyheden om hendes forlovelse slap ud. Dengang fulgte Wozniacki hende hen ad gulvet - gør hun også det til brylluppet? (Video: SNTV/TV3)

MELBOURNE (Ekstra Bladet): De to veninder kan møde hinanden i Australian Opens kvartfinaler, men udsigten til at møde Serena Williams vil Caroline Wozniacki ikke kommentere. For der kan ske så meget inden da, som hun bemærker.

Måske skal de to også have en snak om nogle helt andre – og mere romantiske - gøremål inden da. Serena skulle således have været Carolines brudepige, da danskerens bryllup med den nordirske golfstjerne Rory McIlroy for et par år siden så smerteligt blev aflyst.

Så nu ligger spørgsmålet lige for:

- Apropos Serena. Skal du være hendes brudepige?

- Haha, det ved man aldrig, haha, svarer hun med et hjerteligt grin, der godt kunne minde om en halv bekræftelse, og så nægter hun ellers at kommentere, om en bryllupsdato er fastlagt.

Til gengæld vil hun gerne kommentere nyheden om den 22-dobbelte grand slam vinders forlovelse med Alexis Ohanian, medstifter af Reddit, som hun angiveligt har datet i hemmelighed i et par år.

- Jeg er rigtig glad på deres vegne. Han er en superfin fyr, og de passer rigtigt godt sammen.

- Hvordan?

- De klikker bare. Han er meget nede på jorden og meget åben. Ham kan vi godt lide, haha, griner hun, da hun godt kan høre, at hun lyder som en dronning, der godkender en kommende kronprinsesse.


Selv var den 35-årige amerikaner lidt forlegen ved temaet på sit pressemøde lørdag forud for turneringen.

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg først vil tænke på det efter Australian Open, for grand slams betyder meget for mig.

- Det er næsten lidt uvirkeligt lige nu, fordi det ikke rigtigt er gået op for mig. Jeg er ret selvisk og fokuseret på min karriere. Jeg tillader ikke mig selv at være alt for overstadig lige nu, lød det lettere underfundigt fra Serena Williams.

Hun og Wozniacki er begge programsat til deres kampe i første runde tirsdag.

Se også: Tennisdronning forlovet: Se KÆMPE-diamanten

Se også: Caroline får ’dansk’ selskab på banerne i Australien

Se også: Wozniacki får en hård lodtrækning

21 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere