Caroline har kurs mod Venus

En fornuftig lodtrækning i Miami kan udløse en kvartfinale mod topnavnet, som hun aldrig har slået før

Venus Williams kan stå i mellem Caroline Wozniacki og en kvartfinale (Foto: AP)
Venus Williams kan stå i mellem Caroline Wozniacki og en kvartfinale (Foto: AP)

Danske Caroline Wozniacki har fået en særdeles fornuftig lodtrækning til Miami Open, hvor hun skal forsøge at revanchere sig for sin utidige exit fra Indian Wells, hvor hun tabte til schweiziske Belinda Bencic, der netop er fyldt 18 år.

Hun er ifølge sin far og træner meget opsat på at gøre det godt på Key Biscayne, hvor hun samtidig kan bo hjemme på ’sin egen ø’, Fischer Island.

Se også: Piotr om sæsonen: Ikke så skidt af Caroline

Sidste år nåede danskeren kvartfinalen, hvor hun tabte til Li Na, og et kig på lodtrækningen gør det langt fra umuligt at nå det resultat.

Hun er i Petra Kvitovas fravær igen 4. seedet og oversidder i første runde, og i anden runde venter enten serberen Aleksandra Krunic, der er nummer 77 i verden, eller Madison Brengle fra USA, 44. Ingen af dem har mødt Wozniacki før.

Ifølge seedningen er Varvara Lepchenko fra USA, 31, modstanderen i tredje runde. Wozniacki har slået amerikaneren fire gange i lige så mange opgør, senest i Miami sidste år, hvor taberen kun fik et enkelt parti.

Se også: Serena Williams trækker sig fra Indian Wells

Herefter kan det blive sjovt. Venus Williams er seedet som modstander i fjerde runde, og det er det eneste aktive topnavn, som Caroline aldrig har slået. Måske kan hun hente inspiration i, at hendes eneste sejr over storesøster Serena faldt netop i Miami i kvartfinalen i 2012.

En kvartfinalen kan byde på et venindemøde med Agnieska Radwanska og en semifinale på et opgør med Maria Sharapova, som danskeren har slået de seneste to gange.

(Foto: AP) Tennis - 22. mar. 2015 - kl. 21:23 Se Wozzy som bikini-babe i Vogue

Turneringen starter tirsdag, og som oversidder kan Caroline Wozniacki ventes i kamp torsdag eller fredag.

Miami Open er en såkaldt Premier Mandatory-turnering, niveauet lige under de fire grand slams.

Se også: Efter tennis-fusk: De snød også for at vinde

2 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere