Caroline: Her er mine grand slam-mål

- Får jeg en god start på grussæsonen, tror jeg også, jeg kan spille med om trofæet i Paris, siger Wozniacki, der dog tror mest på succes på hardcourt og græs

De to grand slams på hardcourt er de største mål for Caroline Wozniacki (Foto: Troels Christensen)
De to grand slams på hardcourt er de største mål for Caroline Wozniacki (Foto: Troels Christensen)

MELBOURNE (Ekstra Bladet): For Caroline Wozniacki er en grand slam det alt overskyggende karrieremål efter at hun, som hun selv bemærker det, har opnået stort set alt andet på WTA-turen.

Derfor er sæsonen også tilrettelagt efter at opnå netop det mål, og den tidligere verdensetter fornemmer da også, hvor chancen er størst.

- Det er i de to på hardcourt, siger hun med adresse til Australian og US Open, før hun tilføjer:

- Og så i Wimbledon.

Caroline Wozniacki er helt klar til den hårde modstand til Australian Open. (Foto: Troels Christensen) Tennis Caroline fuld af selvtillid: Værst for de andre

French Open har altså øjeblikkelig fjerde-prioritet.

- Men får jeg en god start på grussæsonen, så tror jeg også, jeg kan spille med om trofæet i Paris.

- Mit spil ligger ikke dårligt til grus, men de seneste sæsoner er jeg kommet ind på underlaget med nogle skader, og så bliver det ikke, som man gerne vil. Jeg håber, det bliver anderledes i år.

Men først gælder det første runde tirsdag mod amerikanske Taylor Townsend, og for at være bedst muligt forberedt på hendes venstrehåndsspil, havde Team Wozniacki allieret sig med verdens nummer 10, russiske Ekaterina Makarova.

Caroline Wozniacki føler, hun har udviklet sig enormt både som person og som tennisspiller gennem det seneste halve år. (Foto: AP) Sport og Spil Caroline før Grand Slam-åbning: Jeg har taget det ekstra skridt

De to topspillere gav hinanden en meget intens træningskamp på det nyombyggede Magaret Court, og her fik den 24-årige dansker så også testet baghånden godt og grundigt igennem.

- Det var godt at få kodet en venstrehåndsspiller ind, og ja, vi fik givet den gas, sagde Caroline Wozniacki og glædede sig over, at venstre håndled havde bestået.

Som alle andre har hun lidt svært ved at se et tydeligt favoritfelt i årets første grand slam.

- Alt kan ske i den her første grand slam, men det kan det jo efterhånden i dem alle. Nogle taber tidligt, mens andre rejser sig. Så det handler bare om at fokusere på sig selv.

Caroline Wozniacki fik en virkelig skidt lodtrækning til Australian Open 2015 (Foto: AP) Tennis Av-av: Lodtrækning blev mareridt for Wozniacki

Mens Caroline Wozniacki to gange har stået i finalen i US Open, er en semifinale hendes bedste resultat i Melbourne. I 2011 havde hun endda matchbold mod Li Na, før hun tabte i tre sæt. Det er ottende gang, hun forsøger sig i Australian Open.

0 kommentarer
Vis kommentarer