Caroline: Her går min grænse for nøgenhed

- Efterhånden er ens tenniskjole så kort og så tætsiddende, at det ikke er noget, som folk ikke har set før, bemærker bikini-aktuelle Caroline Wozniacki

Tekstilforbruget bliver mindre og mindre, men der vil altid være en strimmel på Caroline Wozniacki (Privatfoto)
Tekstilforbruget bliver mindre og mindre, men der vil altid være en strimmel på Caroline Wozniacki (Privatfoto)
Følg Tennis

Hun tweeter og poster, så man kunne forledes til at tro, det nærmede sig et halvdagsjob.

Så slemt er det dog ikke, sagde Caroline Wozniacki under et større interview med Ekstra Bladet under Australian Open.

Men hun lægger på den anden side heller ikke skjul på, at hun stortrives på de sociale medier, som hun nærmest er vokset op med, og som hun behersker i en grad, så hendes millioner af ’følgere’ slubrer i sig.

Caroline jubler: Smider tøjet i Sports Illustrateds Swimsuit

Her hepper hun på Liverpool, her spadserer hun ad den røde løber, her hopper hun i pølen. Og det sidste sker med stadig mindre tekstil foran kameralinsen.

- Hvor går din grænse egentlig for den slags?

- Det føler man sig frem til. Det er svært at sige præcis, hvor grænsen går. Men efterhånden er ens tenniskjole så kort og så tætsiddende, at det ikke er noget, som folk ikke har set før, kan man sige.

Helt vanvittigt med Carolines bikinibilleder

- Så kan de vel lige så godt se resten?

- Haha. Nej. Jeg kommer aldrig til at vise mig nøgen, svarer Caroline Wozniacki, der for et par måneder siden i Caribien liggende sendte søgeren ned over egne ben og en underkrop, der kun var diminutivt dækket.

 

- Det var også lige efter mit maratonløb, hvor jeg var i mit livs form, besvarer hun spørgsmålet om, hvorvidt hun med stolthed viser, hvor veltrænet hun er.

Det afklædte er blevet en mere generel trend blandt tennispigerne, hvor Serena Williams leverer sin tunge del af bidragene. Og for nylig slog brandingeksperten Simon Bastiansen i Ekstra Bladet fast, at de er meget bevidst om at brande sig. Der er nemlig penge i at kunne dokumentere mange følgere frem for en potentiel sponsor.

Derfor viser tennistøserne sig frem på nettet

- Hvor bevidst er du om den slags?

- Jeg har det da lidt baghovedet, tror jeg. Jeg ved, at jo mere dine fans er med og synes, det er fedt at følge dig, jo bedre er det også for sponsorerne, som selvfølgelig også får en del ud af det. Og mere ud af min person, svarer Caroline Wozniacki og afviser, at hun bruger meget tid på fænomenet.

- Det varer altså ikke så lang tid at tage et billede og lægge det på. Og de hænger alle tre sammen. Lægger jeg et billede på Instagram, kommer det automatisk også på Twitter og Facebook.

- Jeg synes bare, det er sjovt. Hvis jeg syntes, det var irriterende, så ville jeg ikke gøre det.

Little Miss Goldmine: Caroline runder den halve milliard

- Hvorfor er de sociale medier så vigtige for dig?

- Det er de især for fans, som jeg har fået rigtig meget positiv feedback fra. De sætter pris på, at de kan få et indblik - ikke bare i tennisspilleren, men også i den person, man er.

- Har du nogensinde bremset dig selv, lige før du trykkede på knappen?

- Naarh. Jeg sender jo ikke rigtigt noget ud, der er kontroversielt. Det er bare sådan, hvad man lige har lyst til og synes er sjovt.

Manager afslører særlig plan bag Carolines bikini-billeder

Det gør fanskaren tilsyneladende også. I alt fald er den 24-årige dansker netop blevet kåret til Årets Tweeter i WTA-regi.

- Det betyder vel, at der er mange fans, der følger mig og synes, at nogle af mine tweets, der ikke er helt dumme.

Se de to lækre tennis-sild Serena William og Caroline Wozniacki hygge sig på stranden. (Video: Splash-video)
Caroline er tidligere - mere eller mindre frivilligt - sprunget i bikinien foran fotografer. Her sammen med veninden Serena Williams ved kysten i Miami. (Video: Splash)

 

Caroline Wozniackis amerikanske manager, John Tobias, er begejstret for den måde, hun håndterer såvel presse som sociale medier på:

- Caroline bliver ældre og modnes som kvinde. Hun er ikke længere den lille pige, som vi kendte i årevis. Jeg synes, det er dejligt, at hun udtrykker sig selv og formidler et kig ind i sit private liv over for sine fans.

- Jeg synes, hun gør det med klasse og professionalisme. Det er rigtigt godt, og jeg opmuntrer hende til at gøre det endnu mere.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time