Caroline i hård test mod tjekkisk tank

- Kvitova vil bombardere på de første to-tre bolde, mens Caroline vil prøve at overtage duellerne, forudser Piotr Wozniacki og forudser en semifinale med mange vindere og fejl

Smilet er vendt tilbage hos Caroline Wozniacki med sejrene i New Haven (Foto: AP)
Smilet er vendt tilbage hos Caroline Wozniacki med sejrene i New Haven (Foto: AP)

NEW YORK (Ekstra Bladet): Ingen af dem havde vundet en kamp siden Wimbledon, da de i denne uge kom til New Haven. Så verdens nummer fire og fem, der i sidste uge byttede plads på ranglisten, går begge sejrssultne på banen til deres semifinale i nat, dansk tid.

For begge handler dem om at tanke selvtillid op til US Open, der starter mandag, men de har også hver deres lokale rekord at gå efter i en eventuel finale. Caroline Wozniacki kan som den første vinde Connecticut Open hele fem gange, mens Petra Kvitova kan hale ind med sin tredje triumf på fire år.

Se også: Betal dog for dit helbred, Caroline!

Men så hører lighederne bestemt også op. Tjekken og danskeren er nemlig hinandens absolutte modsætninger på banen, og det beskriver Piotr Wozniacki ret præcist i sin forudsigelse.

- Kvitova vil bombardere på de første to-tre bolde, mens Caroline vil prøve at overtage duellerne, så bolden skal seks-syv gange over nettet. Det bliver en kamp med mange vinderslag og mange uprovokerede fejl, siger han.

Caroline Wozniacki, der indbyrdes fører 5-4 og har vundet de to seneste opgør, er da også forberedt på kugleregnen:

- Den bliver hård. Vi spiller altid hårde kampe mod hinanden. Hun spiller godt og går efter sine slag. Hun spiller meget dybt ned i banen, sagde hun efter sin hurtigt overståede kvartfinale.

Se også: Lettet Wozniacki efter gyser: Det her er virkelig min hjemmebane

Kvitova, der var oversidder i første runde, har vist lidt svingende form i sine to kampe, men kvartfinalesejren i to sæt over en ellers formstærk Agnieszka Radwanska fortæller, at den dobbelte Wimbledon-mester for alvor er på vej tilbage.

Kampen er programsat til klokken 19, kl. 01 i nat dansk tid.

I den anden semifinale mødes tjekken Lucie Safarova og ukraineren Lesia Tsurenko.

Se også: Glimrende US Open-lodtrækning til Wozniacki

13 kommentarer
Vis kommentarer