Caroline i opsigtsvækkende outfit

Grøn bølge: Caroline Wozniacki entrerer Wimbledon i tennistøj lavet af genbrugsplast

Forhåbentlig kan det nye outfit også fremme præstationerne under Wimbledon. Ved sidste Grand Slam-turnering, French Open, måtte Caroline Wozniacki se sig slået i første runde. Video: SNTV

Klimaet er tidens varmeste samtaleemne. Det smitter af til sportsverdenen, hvor tøj og udstyr i stadig større omfang produceres klimavenligt.

Det sker også for designeren Stella McCartney, der i samarbejde med Adidas klæder flere tennisstjerner på. Blandt andre Caroline Wozniacki, der til Wimbledon naturligvis både skal spille i hvidt, som det er kutyme i turneringen, men også i en miljørigtigt kreation. Det skriver avisen Evening Standard.

- Jeg synes, det er meget vigtigt, at vi beskytter miljøet og planeten. Det kan gøres alle steder - også inden for sport, siger den nygifte Wozniacki, der optræder for Adidas sammen med Angelique Kerber og Garbine Muguruza.

Stella McCartney, der har haft sin egen linje hos Adidas siden 2004 og arbejdet sammen med Caroline Wozniacki om hendes spilledragter siden 2009, har designet spilletøjet med plastik, der er  samlet op fra strande, så det ikke endte i havet.

Stella McCartney har for første gang nogensinde til en Grand Slam leveret en kollektion til begge køn. Således skal herrespillerne Dominic Them, Stefanos Tsitsipas og Alexander Zverev også optræde i McCartneys genbrugs-tøj.

Caroline Wozniacki viser sin nye spilledragt frem. Foto: Adidas
Caroline Wozniacki viser sin nye spilledragt frem. Foto: Adidas
 

Caroline Wozniacki deler ud af sine rejsetips. Foto: Troels Christensen Tennis Rejsetips fra Caroline: Slik og massage

Caroline Wozniacki havde inviteret sin gamle træner Michael Mortensen til sit bryllup, der sammen med sin kone fik en oplevelse for livet. Foto: Dita Alangkara/Ritzau Scanpix Tennis Med Serena til bords: Dansk bryllupsgæst i ekstase

Arkivfoto: Thomas Peter/Reuters/Ritzau Scanpix Tennis Afslører alt om brylluppet: Ét øjeblik var helt magisk

249 kommentarer
Vis kommentarer