Caroline igen på den store scene

Wozniacki forkæles endnu engang med en optræden på Arthur Ashe Stadium og kan følges klokken 19, dansk tid

Caroline Wozniacki er tilbage på den store scene, hvor hun også spillede sin seneste kamp ved US Open, nemlig finalen sidste år mod Serena Williams (Foto: AP)
Caroline Wozniacki er tilbage på den store scene, hvor hun også spillede sin seneste kamp ved US Open, nemlig finalen sidste år mod Serena Williams (Foto: AP)

NEW YORK (Ekstra Bladet): - Jamen, jeg elsker at komme tilbage hertil. Jeg føler mig godt tilpas, publikum er altid med mig, jeg får lov at spille på de store baner, og underlaget passer mig godt. Det er en kombination af det hele. Og så er der byen. Jeg føler mig meget hjemme her.

Ordene fra Caroline Wozniacki faldt et par dage før, tirsdagens kampprogram ved US Open blev offentliggjort. Og hun fik ret i, at arrangørerne forkæler hende med at sætte hende på den store scene.

Se også: Piotr om mandlige hittingpartnere: Dovne og spild af penge

Verdens største tennisstadion med plads til godt 23.000 tilskuere er således ved at være lidt af en hjemmebane for danskeren, som altså selv mod verdens nummer 413 får genvalg.

Nu hjælper det selvfølgelig også, at modstanderen er amerikaner. Og er oplevelsen fin for Wozniacki, vil den sikkert være gigantisk for grand slam-debutanten, der er med på et wildcard.

Se også: 2014-finalist taber i første runde ved US Open

Caroline trænede i øvrigt på Arthur Ashe søndag formiddag, mens Loeb mandag trænede på de små baner helt uden for anlægget.

Kampen er programsat som dagens anden og starter tidligst klokken 13, hvilket vil sige klokken 19, dansk tid. Den kan ses på Eurosport.

Se også: Klog beslutning kan hjælpe Caroline til grand slam

1 kommentar
Vis kommentarer