Caroline: Ingen mystik om træner-aftale

- Jeg troede, det kunne flaske sig, men Arantxa Sánchez har mindre børn, så det var for svært, forklarer Wozniacki, der tidligst kommer i kamp mandag

Far Piotr evaluerer hvert slag under træningen i Paris. (Foto: Troels Christensen)
Far Piotr evaluerer hvert slag under træningen i Paris. (Foto: Troels Christensen)
Følg Tennis

PARIS (Ekstra Bladet): Med fortidens trænerhistorik in mente var det lidt af en overraskelse, da Team Wozniacki for en måned siden fortalte, at man nu havde lavet en aftale i grussæsonen med spanske Arantxa Sánchez Vicario.

Og da den tidligere verdens-etter med de fire grand slams – heraf tre på Roland Garros – så ikke var at se til de følgende turneringer, begyndte mystikken af brede sig.

Men der er absolut ingen dramatik bag forløbet om den aftale, der altså alligevel ikke blev til noget, siger Caroline Wozniacki til Ekstra Bladet i Paris, hvor hun træner op til French Open, som starter i morgen, men hvor danskeren først kommer i kamp mandag eller tirsdag.

Caroline Wozniacki på træningsbanen lørdag. (Foto: Troels Christensen)
Caroline Wozniacki på træningsbanen lørdag. (Foto: Troels Christensen)

- Hun har mindre børn, så det var svært for hende at få det til at fungere med familielivet. Det var egentlig det, siger hun om den 43-årige spanier, der er mor til en datter på seks år og en søn på tre.

- Var I for hurtigt ude med at annoncere samarbejdet?

- Jeg troede på, at det kunne flaske sig. Det kunne det så ikke, men der er overhovedet ikke noget dårligt bag den historie.

Brutal lodtrækning for Wozniacki i Paris

- Når jeg er i Miami, vil jeg stadig tage kontakt til hende, for jeg synes, hun er en fantastisk person.

- Men hun vil så heller ikke rejse med dig ud i fremtiden?

- Jeg tror, det bliver svært at rejse fra børnene, siger Caroline Wozniacki, der dog glæder sig over at have fået flere gode ting med sig fra de uger, hvor hun trænede med Arantxa Sánchez Vicario, før hun åbnede grussæsonen med en flot turnering og finaleplads i Stuttgart.

- Hun gav mig et par fif om, hvad hun ville gøre, hvis hun var mig, på nogle områder af banen. Vi lavede nogle forskellige grus-øvelser, og jeg fik lært at glide lidt bedre på banen og bevæge mig bedre på underlaget. Det var rart med nogle fif der.

Caroline Wozniacki møder i første runde af French Open italienske Karin Knapp, der møder frem i storform. Hun spiller således finale lørdag eftermiddag i Nürnberg.

Ekspert: Caroline er i Monte Carlo-form

 

Wozniacki fik masser af opmærksomhed, da hun medvirkede i Sports Illustrated i starten af året

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind